Esenyurt canına mı susadı! Her gün bir başka kural ihlali...

Havanın güzel olmasını fırsat bilen İstanbullular kendilerini sokağa attı. Koronavirüs önlemlerine karşı uyarıların sık sık tekrarlanmasına rağmen halen sosyal mesafe kuralına uyulmadığı görüldü. Kuralları en çok ihmal eden ilçelerden biri ise Esenyurt oldu. İlçede kurulan semt pazarında insanlar kalabalıktan yürümekte güçlük çekti.

Yeni tip koronavirüs nedeniyle yarından itibaren 3 gün uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlar market ve pazarlara akın etti.

Günlerdir cadde ve sokaklarındaki kalabalıkla dikkat çeken Esenyurt'ta bu kez pazardaki insan yoğunluğu göz korkuttu.

Esenyurt canına mı susadı! Her gün bir başka kural ihlali...

Pazarda yer yer insanların yürümekte zorluk çektiği görüldü. Pazar tezgahları yoğunluk sebebiyle kısa sürede boşalırken, vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymadı. Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve polis ekipleri de sık sık vatandaşlara uyarılarda bulundu. Pazara giren 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar zabıta ekipleri tarafından pazardan çıkartıldı.

Esenyurt canına mı susadı! Her gün bir başka kural ihlali... - Resim : 2

Öte yandan dün Esenyurt'ta çimenlerde oturan, maske ve sosyal mesafe kuralını hiçe sayan vatandaşlar virüse davetiye çıkardı.

Bir vatandaş ise, ”Millet dışarı çıkmakta haklı. Bugün çok kalabalık İnşallah hep böyle olur. Virüsten korkmuyorum” demesi ise şok etti.

Esenyurt canına mı susadı! Her gün bir başka kural ihlali... - Resim : 3

Esenyurt'ta bir marketin önündeki araç kalabalığı ise drone ile böyle görüntülendi:

Esenyurt canına mı susadı! Her gün bir başka kural ihlali... - Resim : 4

İşte Esenyurt'ta görülen koronavirüs yasağına karşı yaşanan olaylardan bazıları: 

 

 

Esenyurt canına mı susadı! Her gün bir başka kural ihlali... ile ilgili etiketler Esenyurt market Koronavirüs Korona Pazar İstanbul kalabalık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.