'Esenler'de bir yıldır oturuyordu, Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu'

Taksim'de düzenlenen bombalı terör saldırısının faili Ahlam Albashır ile aynı mahallede oturanlar bir senedir bölgede ikamet ettiğini ve Suriyelilerin işlettiği bir iş yerinde çalıştığını belirtti.

İstanbul Beyoğlu'da 6 kişinin vefatı ve 81 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı terör saldırısının failinin yaşadığı mahallenin sakinleri konuştu.

"ESENLER'DE BİR YILDIR OTURUYORDU"

Terörist Ahlam Albashır'ın zaman zaman markete gelerek alışveriş yaptığını ifade eden mahalleli şu ifadeleri kullandı:

"Esenler'de bir yıldır oturuyordu, Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu. Benden 2-3 defa alışverişte bulundu. 2 gün önce alışveriş yaptı. Sima olarak tanıyorum"

"İLK DEFA YANINDA ÇOCUK GÖRDÜM"

Kazımkarabekir Mahalle esnafı Nazik Demir ise, "Şahsen tanımıyorum, arada buradan geçerken görüyordum. Cadde üzerinde görüyordum, hatta dünde 13.00-13.30 sıralarında gördüm. Dükkanın önünden ufak bir çocukla geçti. Hiç dükkanımdan alışveriş yapmadı. Hiç diyaloğum olmadı. Günübirlik görüyorduk. 20-25 gündür buralarda görünmeye başladı. Daha önce görmüyorduk. Dünde gayet sakindi, yanında ufak bir çocuk vardı. Önünde yürüyordu. Beraber geçtiler" dedi. 

'Esenler'de bir yıldır oturuyordu, Suriyelilerin iş yerinde çalışıyordu' ile ilgili etiketler Esenler terörist Ahlam Albashır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.