Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmaları başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metruk alanlardaki yıkım işlemlerinin ardından temizlik ve aydınlatma çalışmalarıyla bu alanları güvenli hale getireceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bir süre önce devraldığı Esenler Otogarı’nda yıkıma ve temizliğe başladı.

Belediye çalışanları bu sabah otogarın alt katlarında bulunan metruk yerlerin temizlik ve aydınlatma çalışmasını gerçekleştiriyor.

'OTOGARIN ALT KATLARINI YIKIYORUZ, DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ'

Çalışmayla ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı’nda dönüşümü başlattık. İBB ekiplerimizin metruk alanlardaki yıkım işlemlerini tamamlamasının ardından temizlik ve aydınlatma çalışmalarını da gerçekleştirerek bu alanları güvenli hale getireceğiz" dedi.

İBB Ulaşım Daire Başkanı Taylan Engin de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz bugün sabah itibariyle Büyük İstanbul Otıogarı’nda amaç dışı kullanımları engellemek ve alanı temizlemek için girişimde bulundular. Etap etap tahliye planı yapıldı, önceden duyurular yapıldı. Otogarın alt katlarını bu şekilde yıkıyoruz, temizliğini yapıyoruz, aydınlatmasını yapıyoruz ve daha güvenli bir hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Esenler otogar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.