Esenler Belediyesi ücretsiz tablet başvuru formu! Bedava tablet nasıl alınır?

Esenler Belediyesi ücretsiz tablet başvuru formu! Esenler Belediyesi bedava tablet nasıl alınır? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MEB Ziya Selçuk’un açıklamalarından 500 bin ücretsiz tablet dağıtımına Esenler Belediyesi de destek verdi. Esenler Belediyesi ‘Tabletsiz çocuk kalmasın’ kampanyası ile 10 bin öğrenciye bedava tablet dağıtacak.

Esenler Belediyesi tarafından başlatılan ‘Tabletsiz çocuk kalmasın’ kampanyasında ihtiyaç sahibi öğrenciler için 10 bin ücretsiz tablet yardımı yapılacağı ifade edildi. Ücretsiz tablet dağıtımları için de başvurular Esenler Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

ESENLER BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURU ŞARTLARI

• Esenler Kaymakamlığı tarafından onaylanmış, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün EBA platformuna giremediğini tespit ettiği öğrencilerden olmak

• İlkokul, ortaokul veya lise öğrencisi olmak.

• Esenler'de ikAmet ediyor veya Esenler'de bir okulda okuyor olmak.

• Esenler Belediyesi kurumsal web sitesi www.esenler.bel.tr veya 444 00 73 çağrı merkezi numaramızdan kayıt yaptırmak.

ESENLER BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TABLET NASIL ALINIR?

Dağıtımda öncelik olarak 8. ve 12. sınıf öğrencilerinde olacak. Birden fazla öğrencinin olduğu tespit edilen ailelere sadece 1 adet tablet verilecek. Talebin fazla olması durumunda bir önceki eğitim yılının başarı durumu dikkate alınacak.

Esenler Belediyesi kurumsal web sitesi www.esenler.bel.tr veya 444 00 73 çağrı merkezinden kayıt yaptırmak yeterli olacak.

ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

http://onlineislemler.esenler.bel.tr/omis/#/kampanya/tablet-basvuru

Esenler Belediyesi ücretsiz tablet başvuru formu! Bedava tablet nasıl alınır? ile ilgili etiketler esenler belediyesi Ücretsiz Tablet Bedava tablet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.