Eşek esprileri CNN muhabirini çıldırttı

Bingöl'deki deprem sonrası bölgeye giden CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, arkasında duran eşek nedeniyle sosyal medyada espri konusu olmuştu. Eşeğin üreme organını diline dolayan sosyal medya kullanıcılarına sert tepki gösteren Öztürk, "Bingöl'deki acıları bir kelam köşesinde yazmayanlar eşek üzerinden mizah yapıyor." dedi.

Bingöl'de yaşanan deprem sonrası bölgeye giden CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, canlı yayında son durumu anlatırken ekranda beliren eşeğin üreme organı üzerinden mizah yapanlara tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “iki yüzlüsünüz” diyerek çıkışan Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

''Hacı amcam bir eşeğe verilen değeri sana vermediler affet... Bingöl'deki acıları bir kelam köşesinde yazmayanlar eşek üzerinden mizah yapıyor... Oradaki şehidimiz zaten umurlarında değil... Sorsak halkçı devrimci hepsi... Ama hiçbir acının içinde yoklar...İki yüzlüsünüz! keşke Bingöl'deki acıları da paylaşsaydınız ben yine kalktım Anadolu'nun en ücra köyüne gittim. Siz yoktunuz, klavye devrimcileri siz yoktunuz!''

İşte o paylaşım:

Eşek esprileri CNN muhabirini çıldırttı

İşte o eşek görüntüsü:

Eşek esprileri CNN muhabirini çıldırttı - Resim : 2

Eşek esprileri CNN muhabirini çıldırttı ile ilgili etiketler Bingöl CNN Türk Sosyal Medya fulya öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.