Esed'in askerleri canlı yayındayken böyle vuruldu

Suriye'nin İdlib kentinde Türk topçuları, rejim milislerinin olduğu binayı vurdu. Söz konusu anlar, o bölgede canlı yayın yapan rejim yanlısı bir kanal tarafından anbean görüntülendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye Milli Ordusu (SMO) ve ılımlı muhalifler, son 24 saatte Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında, Astana anlaşmaları ve Soçi mutabakatını hiçe sayarak ilerleyen Beşşar Esed rejimi güçlerinden onlarca köyü geri aldı.

İdlib'de devam eden operasyonlara damga vuran Silahsız İnsansız Hava Araçları (SİHA), bugüne kadar rejime ait yüzlerce hedefi imha etti.

VURULMA ANINI CANLI VERDİLER

Serakib'de çekildiği belirtilen görüntülerde Türk topçuları, rejim milislerinin olduğu binayı vurdu. Söz konusu anlar, o bölgede canlı yayın yapan rejim yanlısı bir kanal tarafından anbean görüntülendi.

Esed'in askerleri canlı yayındayken böyle vuruldu

Esed'in askerleri canlı yayındayken böyle vuruldu ile ilgili etiketler TSK Suriye Esed İdlib serakib
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.