Esed'e yardıma gelen İranlı milislerde koronavirüs çıktı

İlk olarak Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve 3 binden fazla insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs, bu ülke dışında en çok İran'da can aldı. Dünyayı kasıp kavuran ölümcül virüs, son olarak Suriye'de Esed rejimine destek veren 10 İranlı miliste tespit edildi.

Çin'in Hubey eyaletinin Vuhan kentinde ortaya çıkan ve büyük bir hızla dünyaya yayılan koronavirüs, 3 bin 491 kişiyi öldürdü. 

Çin'den sonra virüsten en çok etkilen ülke ise İran oldu. İran'da bugüne kadar 124 kişi hayatını kaybetti, 5 bine yakın kişi ise virüse enfekte oldu. Ülkede koronavirüse yakalanların arasında devlet yöneticilerinin ve askerlerin fazla olması dikatleri çekiyor.

İRANLI MİLİSLER VİRÜSÜ SURİYE'YE GETİRDİ

Suriye devletn televizyonu Şam'da Rusya, İran ve rejimin ortak kullandığı karargahda, 10 İran askerinde koronavirüse rastlandığını duyurdu.

İranlı askerler Şam'da karantinaya alınırken karargah binası tahliye edildi.

Esed'e yardıma gelen İranlı milislerde koronavirüs çıktı

Esed'e yardıma gelen İranlı milislerde koronavirüs çıktı ile ilgili etiketler İran Suriye Esed Koronavirüs Korona milis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.