Eşe Sevgililer Günü mesajları 2020! Eşe romantik 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri

Eşe Sevgililer Günü mesajları 2020! Sevgililer Günü her sene 14 Şubat tarihinde kutlanıyor. Sevgililer Günü'ne kısa bir süre kala özel gün için hazırlıklar yapılıyor. Eşlerinin Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyenler için güzel ve anlamlı mesajları derledik.Detaylar haberimizde...

Eşe Sevgililer Günü mesajları 2020! 14 Şubat Sevgililer Günü bu sene cuma gününe denk geliyor.Sevgililer Günü'nde hediyeler ile eşler ya da sevgililer mutlu edilmek isteniyor. Diğer taraftan sadece güzel bir mesaj ile de Sevgililer Günü kutlanmaktadır. İşte en romantik eşe Sevgililer Günü mesajları...

Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Seni çok seviyorum eşim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi... Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim... Sevgililer günümüz kutlu olsun...

Eşe Sevgililer Günü mesajları 2020! Eşe romantik 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek… Seni seviyorum!

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgilim! Gün bizim günümüz. Kutlu olsun!

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler, insanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin bir tanem. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum… Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun, benim artık bir gökyüzüm var..

Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun karıcığım/kocacığım.

Aşkın tarifi yok bende, hoş geldin sevgilim kalbime. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Sevgilim yarınlarımın sıcak sabahı, sıcak sabahlarımın yarınlarısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum… Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun, benim artık bir gökyüzüm var..

Eşe Sevgililer Günü mesajları 2020! Eşe romantik 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri - Resim : 2

Sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor, ama bil ki gerçeğini gözlerinin içine bakarak vermek isterdim ve seni sevdiğimi fısıldamak... Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun...

Eşim, Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama sevgim hep seninle. Seni çok özledim.

Bir melek var içinde dünyanın en güzel insanısın. Sevgilim benim için hayatın anlamısın. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

Aşk her şeye değer, seni çok seviyorum sevmek suçsa eğer. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

SEVGİLİLER GÜNÜ TARİHÇESİ

Katolik Ansiklopedisi'nde Aziz Valentine ismi geçse de 14 Şubat tarihine kayıtlı olan Aziz Valentine sayısı üç tane olduğu için hangisinde kaynaklandığı hakkında kesin bir bilgi yoktur. Farklı tarihi dokümanlarda da bu özel günden bahsedilmemektedir. Fakat 14 Şubat günü 496 yılında Papa Gelasius tarafından Valentine onuruna kutlama günü olarak ilan edilmiştir.

1969 yılına kadar kilise takviminde bulunan 14 Şubat kutlamaları bu tarihte kilise takviminden çıkarılmıştır. Sevgililer Günü ile 14 Şubat bağlantısı ilk olarak 14. yy. da kaynaklarda görülmektedir. 1381 tarihli Parlement of Foules adlı kitaba göre, Fransa'da ve İngiltere'da 14 Şubat geleneksel olarak kuşların çiftleşme günü olarak bilinmekteydi.

Eşe Sevgililer Günü mesajları 2020! Eşe romantik 14 Şubat Sevgililer Günü sözleri ile ilgili etiketler 14 Şubat Sevgililer Günü Sevgili mesaj eşe sözler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.