Eşe Sevgililer Günü mesajı! 14 Şubat nişanlıya romantik etkileyici aşk sözleri

Eşe Sevgililer Günü mesajları! 14 Şubat’ta sizde eşinize romantik bir aşk sözü ile O’nu unutmadığınızı göstermek istiyorsanız bu özel Sevgililer Gününü asla kaçırmayın. İşte, nişanlıya romantik etkileyici aşk sözleri…

Sevgililer Günü mesajı! 14 Şubat Sevgililer Gününde eşinize göndereceğiniz romantik ve duygusal bir aşk sözü ile O’nu asla unutmadığınızı gösterin. Sizin için hazırlanan nişanlıya en duygusal 14 Şubat romantik etkileyici aşk sözleri arasından istediğinizi seçin.

Eşe Nişanlıya Sevgililer Günü Mesajları

Sana layık bir eş olmak için hayatım boyunca çalışacağıma bu mutlu günde bir kez daha söz veriyorum. İyi ki canımsın, iyi ki varsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sana sevgimi yağmurlar anlatsın sevgilim. Öyle sırılsıklam öyle aşığım ki bilirsin. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Efsaneler der ya, her gökkuşağının altında bir hazine yatarmış. Sen benim gökkuşağımın sonu, en değerli hazinemsin… Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Eşe Sevgililer Günü mesajı! 14 Şubat nişanlıya romantik etkileyici aşk sözleri

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

Ellerinin sıcaklığı gözlerinin derinliği ve kokunun sadeliği… Şükrediyorum ki seni buldum. Sevgilim günümüz kutlu olsun.

En imkânsız hayalimdi, sabah seninle uyanmak. Ömrümün sonuna kadar seninle yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Eyy benliğimin bir yarısı! Aklıma sordum seni, aklım almadı, kalbime sordum seni, sana doyamadı. Sevgililer Günün Kutlu olsun bir tanem.

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Gözlerin gözlerime baktığında tüm dünyam adeta sana çekiliyor. Yıldız tozundan yapılmış kalpler taşıyoruz ve ışıltın bağımızı güçlendiriyor. Benim bütün hayallerimde ve bütün dileklerimde aşkı taşıyan prenses sensin. Sevgililer Günün kutlu olsun.

Gülüşünü aklıma mıhladığım bu yılların yanında Sevgililer Günü nedir ki, mevsimler nedir… Her an bizim, her başlayan gün bana en güzel hediyen. Biriciğim iyi ki varsın.

 

Eşe Sevgililer Günü mesajı! 14 Şubat nişanlıya romantik etkileyici aşk sözleri ile ilgili etiketler sevgililer günü mesajları 14 Şubat mesajları eşe sevgililer günü mesajı nişanlıya sevgililer günü mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.