Eşe Anneler Günü mesajları 2021! Eşe en romantik Anneler Günü sözleri

Anneye anneler günü mesajları! Mayıs ayının en özel günlerinden biri olan Anneler Gününde anne olan eşe sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. Eşe en romantik anneler günü sözleri…

Mayıs ayının 2. Pazar günü tüm dünyada kutlanan Anneler Gününde onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek için bu özel günde eşe söyleyeceğimiz her tatlı söz ile sevgimizi ifade edebiliriz.

EŞE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Anneler gününü kutluyorum karıcığım. Sen harika bir insansın. Seni çok seviyorum.

Dünya’nın en tatlı kadınına, güzel eşime anneler gününde saygı, sevgi ve en güzel dileklerimle.

Yüreğimi ve buselerimi sevginin pembe zarfına koydum ve sana bıraktım. Anneler günün kutlu olsun.

Eşe Anneler Günü mesajları 2021! Eşe en romantik Anneler Günü sözleri

Sen benim güvendiğim dağ, yaslandığım omuz, yârim, sevdiğim, umudum ve sevdamsın. Anneler günün kutlu olsun

Arkadaşlığın, ailemize olan bağlılığın ve sevgin hayatımı tanımlıyor. Hayat senin yüzünden harika! Anneler günü kutlu olsun!

Ey canımın sahibi yar! Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne önemi var. Anneler günün kutlu olsun meleğim.

Seninle evlenmek şimdiye kadar hayatımda verdiğim en doğru karardı. Seni çok seviyorum aşkım. Anneler günün kutlu olsun!

Seninle evlenmek şimdiye kadar hayatımda verdiğim en doğru karardı. Seni çok seviyorum aşkım. Anneler günün kutlu olsun!

Benim için yaşamda sensin, mutlulukta sensin, benim ömrümdeki en hayırlı olayda sensin. Anneler günün kutlu olsun hayatım.

Zihnim her zaman bir annenin nasıl olur da bu kadar harika olduğuna hep hayret etmiştir. Anneler günün kutlu olsun canım!

Eşe Anneler Günü mesajları 2021! Eşe en romantik Anneler Günü sözleri - Resim : 2

Zihnim her zaman bir annenin nasıl olur da bu kadar harika olduğuna hep hayret etmiştir. Anneler günün kutlu olsun canım! Eş dediğin senin gibi olmalı, gözlerime bakınca kalbim mutluluk dolmalı, yanında olunca dünyalar senin olmalı. Anneler günün kutlu olsun aşkım.

Annelerde kırık kalpleri birleştiren sihirli bir tutkal vardır. Sen de bizim ailemizin tutkalısın bir tanem. Anneler günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Çocuklarımıza ve bana yaptığınız her şey için teşekkür ederim. Seni yüreğimin tümüyle sevdiğimi bilmeni istiyorum. Anneler günün kutlu olsun!

Sen muhteşem bir eş ve mükemmel bir annesin. Olağanüstü bir kadınsın. Senin hayatımda olman hayatımı senin bildiğinden bile daha harika yapıyor. Anneler günün kutlu olsun hayatım!

Eşe Anneler Günü mesajları 2021! Eşe en romantik Anneler Günü sözleri ile ilgili etiketler Anneler Günü eşe anneler günü mesajı eşe anneler günü mesajları eşe anneler günü sözleri anneler günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.