Escobar'ın kardeşi akıllı telefon üretti!

Tarihin en büyük uyuşturucu satıcılarından biri olan Pablo Escobar'ın kardeşi olan Roberto Escobar, Escobar Fold 1 isimli bir akıllı telefon ürettiklerini duyurdu.

Roberto Escobar, uyuşturucu çetesi Medellin Karteli’nin eski muhasebecisi olarak biliniyor. Escobar Fold 1 adlı akıllı telefon modelini duyuran Roberto Escobar, dünyanın en ucuz katlanabilir telefonunu ürettiklerini iddia ediyor.

Escobar'ın kardeşi akıllı telefon üretti!

349 DOLAR
Escobar Fold 1 ücretsiz kargo ve kılıf dahil 349 dolar. Üründe 7.8 inç boyutunda 4:3 kare oranlı ve Full HD+ çözünürlükte katlanabilir AMOLED ekran sunuluyor. Cihaz gücünü ise 8 çekirdekli 2.8 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 855 mobil platformundan alıyor. Ayrıca, 6/8 GB RAM ve microSD ile artırılabilir 128/512 GB depolama seçenekleri sunuluyor.

Escobar'ın kardeşi akıllı telefon üretti! - Resim : 2

Roberto Escobar telefonla ilgili verdiği demeçlerde amacının “Apple’ı yenmek” olduğunu belirtiyor. Escobar, Apple ve Samsung’un yüksek kar elde ederek insanları dolandırdığını iddia ediyor.

Escobar'ın kardeşi akıllı telefon üretti! ile ilgili etiketler Apple escobar cep telefonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.