Eşcinselliği fitille tedavi ediyor!

Mariam Al-Sohel isimli Kuveytli akademisyen, eşcinsellerin anüslerinde sperm ile beslenen bir solucan olduğunu belirterek eşcinselliği fitille tedavi edebildiğini söyledi.

Eşcinsellerin anüsünde ‘spermle beslenen’ bir solucan olduğunu iddia edenKuveytli akademisyen Mariam Al-Sohel, bunun da kendisi tarafından ‘bilimsel ve dini’ yöntemlerle hazırlanan bir fitille tedavi edilebildiğini savundu.

"DÜNYADA 4 CİNSİYET VAR"

Dünyada ‘kadın, erkek, feminen gey erkekler ve maskülen lezbiyenler’ olmak üzere dört cinsiyet bulunduğunu savunan akademisyen, Kuveyt’te yayın yapan Scope TV’deki programda, “Tedaviye dayalı fitillerin üçüncü cinsiyetteki oğlanların ve aynı zamanda da maskülen lezbiyenler olan dördüncü cinsiyettekilerin cinsel dürtülerini frenlediğini keşfettim. Onların aşırı cinsel istekleri var” diye konuştu.

Eşcinselliği fitille tedavi ediyor!

Independent’ın MEMRI’den aktardığı videoya göre Al-Sohel’in oldukça ‘bilimsel’ diğer tespitleri ve açıklamaları şöyle:

-Bunların hepsi bilim, utanacak bir şey yok.

-Cinsel dürtü, bir insanın cinsel olarak saldırıya uğramasından gelişir. Ve daha sonrasında devam eder çünkü meniden beslenen bir anal solucan vardır. Bu, spermle beslenir.

-Bu nedenle fitilleri üretiyorum ve bunlar belirli kişiler tarafından belirli zamanlarda kullanılıyor. Spermle beslenen solucanı öldürerek dürtüleri tedavi ediyorlar.

-Yeraltında gömülü olan yiyecekler erkeklere istikrar verir ve kaslarını güçlendirir ve erkeksiliklerini artırır. Acı yiyecekler de maskülenliği artırır.

Eşcinselliği fitille tedavi ediyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.