"Eşcinseliz" deyip mahkemeye başvurdular!

Biri 25, biri 30 yaşındaydı. 13 ay önce nikah kıyıp evlendiler. Ancak evliliklerinde büyük bir sorun vardı. Birbirlerine itiraf edemedikleri bu sorun yüzünden boşanmaya karar verdiler. Mahkeme "eşcinseliz" diyen çifti tek celsede boşadı.

Yaklaşık 13 ay önce evlenen 25 yaşındaki Scott Turner-Smith ve 30 yaşındaki Jo Turner evliliklerinde bir sorun yaşıyordu. İkisi de birbirlerine soğuktular, aynı yatağa girmek onlara zor geliyordu. İlk dönemlerde bunun birbirlerine alışma evresi olduğunu düşündürler ancak öyle olmadı.

Sonunda önce kendilerine ardından da birbirlerine itirafta bulundular. İkisi de eşcinseldi... Bir süre bunu herkesten sakladılar. Ardından da sosyal medya hesaplarından gerçeği herkese ilan ettiler.

Çifti tanıyanlar bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Çift, resmi prosedürden dolayı anlaşmalı boşanma davası açtı. Hakim, eşcinsel olduklarını beyan eden çifti tek celsede boşadı.

Çift daha sonra arkadaşlarıyla bir araya gelip, boşanmalarını kutladılar.

TV DİZİSİ OLARAK YAYINLANMASINI İSTİYORLAR

Diş hekimi olan Jo Turner, yaşadıklarının televizyon dizisi olarak yayınlanmasını istediğini söyledi. Bunun için senaryoyu yazmaya başladığını söyleyen Jo'ya arkadaşları da destek vereceklerini açıkladı.

"Eşcinseliz" deyip mahkemeye başvurdular! ile ilgili etiketler İngiltere mahkeme boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.