"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor...

Avrupa’nın “Eşcinsel İmam” olarak tanıttığı ve destek verdiği Mohamed Zahed isimli kişinin 7-11 Kasım'da İstanbul'da konferans verecek olması büyük tepki çekti.

Batı'nın dünya nüfusunu düşürmek için LGBT propagandasına karşı aileler 18 Eylül'de Saraçhane Parkı'nda bir araya gelmişti.

Türkiye'de artan LGBT propagandasına karşı tepkilerin yükseldiği bu zamanlarda skandal etkinlik düzenleniyor.

Batı'nın "Eşcinsel İmam" olarak tanımladığı ve destek verdiği Mohamed Zahed isimli bir kişi, 7-11 Kasım'da İstanbul'da konferans verecek.

FRANSA'DA BİR ERKEKLE EVLİ

Olayı daha çarpıcı kılansa eşcinsel olarak tanıtılan Zahed'in Fransa'da siyahi bir erkekle evli olması.

Ludovic-Mohamed Zahed hakkında, "Zahed ve Qiyaammudeeen Jantjies evli bir Gay Müslüman çift olarak yaşıyor" ifadeleri kullanılıyor. Öte yandan LGBT evlilikleri 2013 yılından bu yana Fransa'da yasal.

"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor...

İSTANBUL'A KONUŞMACI OLARAK GELİYOR

Fransa'da Muslim Homosexuals of France yani Fransa'nın Müslüman Eşcinselleri isimli LGBT kuruluşunun başında faaliyetlerini yürüten ve kamuoyuna "Eşcinsel İmam" olarak yansıtılan Ludovic-Mohamed Zahed, 7-11 Kasım arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ne konuşmacı olarak geliyor.

WIKIPEDIA: LGBT MÜSLÜMAN DERNEĞİ KURUCUSUDUR

Wikipedia Ludovic-Mohamed Zahed'i, "Fransız-Cezayirli bir imam ve İslam bilginidir. Açıkça eşcinsel bir Müslüman olan Zahed, LGBT ve feminist Müslüman toplulukları barındırmak amacıyla Paris, Fransa'da İslami bir ibadet odasının kurucusudur. Ayrıca LGBT Müslüman derneği HM2F'yi kurdu ve Marsilya'daki Calem Enstitüsü'nü yönetiyor." ifadeleriyle tanımladı.

"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor... - Resim : 2

EKREM İMAMOĞLU'NUN EŞİ DE KONUŞMACILAR ARASINDA

Öte yandan planlan konferansta, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, Levent Gültekin Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan, İYİ Parti'ye çalışan Andy-Ar Araştırma'nın sahibi Faruk Acar ve Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Hatem Ete konuşmacı olarak yer alacak.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR

7-11 Kasım tarihlerinde düzenlenmesi planlanan konferans için sosyal medyada büyük tepki yükseliyor. Kullanıcılar, konferansın engellenmesini için yetkililere çağrı yapıyor.

İşte söz konusu etkinliğe gelen tepkiler:

"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor... - Resim : 3

"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor... - Resim : 4

"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor... - Resim : 5

"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor... - Resim : 6

"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor... - Resim : 7

 

 

"Eşcinsel İmam" diye tanıtılan Zahed, İstanbul'da konferans verecek! Sosyal medyadan tepki yağıyor... ile ilgili etiketler Sosyal Medya Twitter Mohamed Zahed eşcinsel imam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.