Esad rejiminden, Türk sınırındaki Sarmada beldesine yoğun saldırı!

Suriye'de Beşar Esad rejimine bağlı güçlerin, İdlib'in kuzeyindeki Sarmada beldesine gerçekleştirdiği topçu saldırısında 3 sivil hayatını kaybetti, 10 sivil de yaralandı.

Suriye'de Beşar Esad rejimine bağlı güçler, İdlib'in kuzeyindeki Sarmada beldesine çok yoğun bir topçu saldırısı gerçekleştirdi.

Esad rejiminden, Türk sınırındaki Sarmada beldesine yoğun saldırı!

ESAD YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI

Yerel kaynaklar, Türkiye sınırına yakın Sarmada'da yerleşim bölgelerin hedef alındığı saldırı sonucu 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 10 sivilin yaralandığını belirtti.

Saldırıda çok sayıda ev de hasar gördü. Olay yerine sivil savunma ekipleri sevk edilirken, yaralılar yakınlardaki hastanelere kaldırıldı.

Esad rejiminden, Türk sınırındaki Sarmada beldesine yoğun saldırı! ile ilgili etiketler Suriye Saldırı Türkiye İdlib Esad sarmada sivil rejim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.