Eş-Şebab üyesi MİT operasyonu ile yakalandı

Afrika ülkelerinde katliamlara imza atan El-Kaide ve DEAŞ bağlantılı Eş-Şebab üyesi bir terörist MİT ve polisin ortak operasyonu ile Ankara'da yakalandı. Teröristin örgütün Kenya kolunda görevli olduğu ve Almanya ile İtalya vatandaşlıkları bulunduğu tespit edildi.

Afrika ülkelerinde birçok kanlı eyleme imza atan, yaptıkları katliamların yanı sıra kitlesel kaçırmalar gerçekleştiren Eş-Şebab'ın bir üyesinın Ankara'da olduğu belirlendi. 

MİT Bölge Başkanlığı ve Ankara Emniyeti'nin teknik takibe aldığı örgüt üyesinin Ankara'ya geldiğinin tespiti sonrasında operasyon için düğmeye basıldı. 

Daha önce Kenya'da El Kaide bağlantılı Eş-Şebab üyesi olduğu belirlenen aynı zamanda Almanya ve İtalya çifte vatandaşlığı bulunan şüpheli düzenlenen operasyon ile yakalandı. 

Ankara Cumhuriyet Başavcılığı'nın başlattığı soruşturma çerçevesinde Ankara Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan A.B.'nin sorgusu sürüyor. 

Eş-Şebab üyesi MİT operasyonu ile yakalandı ile ilgili etiketler Ankara MİT polis TEM Kenya ankara emniyeti eş-şebab
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.