Erzurumspor'da şüpheli olan 12 kişinin testleri negatif çıktı

BB Erzurumspor'da şüpheli olan 12 kişinin yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı...

Son dakika haberi...TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor, kulüp içinden 11 kişinin corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bugün sabah saatlerinde kulüpten bir açıklama daha geldi ve yüreklere su serpildi. Mavi Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzde dün yapılan testlerde durumu şüpheli olan 12 kişinin yeniden yapılan testleri negatif çıkmıştır. Bugünden itibaren 14 gün karantina süreçleri olacak ve durumları takip edilecektir. Dünkü testleri pozitif çıkan 11 kişinin tedavilerine sevk edildikleri hastanede başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Erzurumspor'da şüpheli olan 12 kişinin testleri negatif çıktı
TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor, kulüp içinden 11 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklanmıştı.

Erzurumspor'dan yapılan açıklama şöyleydi;

Erzurumspor’umuzda bugün yapılan 2. Covid-19 testi sonucu 4 futbolcumuz, 1 teknik heyet, 1 A takım personeli 5 kulüp çalışanının (11) test sonucu pozitif çıkmış, buna ilaveten durumu şüpheli olan 12 kişi testlerinin tekrarlanması için hastaneye sevkleri sağlanmıştır.

Tesisler karantinaya alındı

Erzurum Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir, BB Erzurumspor'da çok fazla sayıda pozitif vaka tespit edildiğini Erzurumspor Tesisleri'nin karantinaya alındığı 14 gün boyunca antrenmanların yapılmayacağını açıkladı.

Korkulan olmadı 12 test negatif

Bugün sabah saatlerinde kulüpten bir açıklama daha geldi ve yüreklere su serpildi. Mavi Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüzde dün yapılan testlerde durumu şüpheli olan 12 kişinin yeniden yapılan testleri negatif çıkmıştır. Bugünden itibaren 14 gün karantina süreçleri olacak ve durumları takip edilecektir. Dünkü testleri pozitif çıkan 11 kişinin tedavilerine sevk edildikleri hastanede başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Erzurumspor'da şüpheli olan 12 kişinin testleri negatif çıktı - Resim : 2

Dünkü testleri pozitif çıkan 11 kişinin tedavilerine sevk edildikleri hastanede başlanmıştır.

Erzurumspor'da şüpheli olan 12 kişinin testleri negatif çıktı ile ilgili etiketler Erzurumspor Koronavirüs Korona TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.