Erzurumspor Yeni Malatyaspor'u 4 dakikada geçti!

Süper Lig' de 15. hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor evinde Erzurumspor'u konuk etti. 11 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Erzurumspor, Mesut Bakkal'ın komutayı ele aldığı ilk maçta 3-1'lik skor ile uzun zaman sonra ilk galibiyetini aldı.

Süper Lig'in 15. haftasında Erzurumspor, Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. İlk yarıya Erzurumspor'un üstünlüğü ile girilen mücadele, sonuç ikinci yarıda da değişmedi. Yeni Malatyaspor'un ilk yarının başlarında kaydettiği gol bir umut ışığı olsa da Erzurum ekibinin art arda bulduğu goller maçın gidişatını belirledi.

Erzurumspor Yeni Malatyaspor'u 4 dakikada geçti!

Erzurumspor'un 3-1 üstünlüğü ile biten heyecanlı karşılaşmada iki taraf da elinden geleni yaptı. Süper Lig'de bu sezon yeni olan Erzurumspor, ilk yarıyı Ricardo Gomes'in 44. dakikada attığı gol ile 1-0 önde kapattı. Ardından Yeni Malatyaspor Afriyie Acquah'ın 62. dakikada attığı gol ile Erzurumspor filelerini havalandırarak durumu 1-1'e getirdi.

Berabere seyir eden heyecanlı karşılaşmada konuk ekip 67. dakikada Donald ve 71. dakikada Obertan'ın golleri ile rahat bir nefes aldı. Mücadele Erzurumspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇ İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Bol gollü mücadelede ikinci yarıda Yeni Malatyaspor'un beraberlik golüne Erzurumspor'dan cevap gecikmedi. İkinci yarının 66. dakikasına kadar 1-1 devam eden heyecanlı karşılaşmada art arda gelen goller Erzurumspor'un akıbetini belirledi. 

Erzurumspor Yeni Malatyaspor'u 4 dakikada geçti! ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Erzurumspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.