‘Erzurumspor Süper Lig’e dönebilecek takım’

1. Lig’de Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Erzurumspor FK’nın teknik sorumlusu Bilazer, “Zor bir sezon geçiriyoruz. Bu sezonu sağlıklı bir şekilde bitirebilirsek, Erzurumspor'un Süper Lig'e dönebilecek bir takım olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 20’nci haftasında Erzurumspor FK ile Pendikspor kozlarını paylaştı. İki gol bir penaltı kararının çıktığı mücadelede takımlar 1-1’lik skorla puanları paylaştı.

Maçın ardından basın açıklamasında bulunarak karşılaşmayı değerlendiren Erzurumspor FK'nin teknik sorumlusu Muzaffer Bilazer, iyi mücadele ettiklerini belirtti.

“SÜPER LİG’E DÖNEBİLECEK BİR TAKIM”

İkinci yarıya bir puanla başladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Bilazer, "Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Genç oyuncuların verdiği mücadele çok değerliydi. Pendikspor çok iyi ve organize olan bir takım. Stoperlere baskı yapmadık. İkinci bölgede doğru baskı yapmaya çalıştık. Maçın hikayesi böyle olmalıydı. İyi mücadele ettik. Golü yedikten sonra 3-5-2'ye döndük. Kanatları kullanmak istedik. Kanat organizasyonunda penaltı kazandık ve golü bulduk. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Bunun devamını getirmek zorundayız. Zor bir sezon geçiriyoruz. Bu sezonu sağlıklı bir şekilde bitirebilirsek, Erzurumspor'un Süper Lig'e dönebilecek bir takım olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

‘Erzurumspor Süper Lig’e dönebilecek takım’ ile ilgili etiketler Süper Lig Erzurumspor Pendikspor
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.