Erzurumspor Gecesi'nde sular durulmadı! "Namusuma söz söyletmem..."

"Erzurumspor Gecesi" olayında yeni gelişme! Beşiktaşlı yönetici ile, "Erzurumspor Gecesi" adlı yardım organizasyonunu ertelemesi sonrası arasında polemik çıkan Acun Ilıcalı canlı yayında sert konuştu. Medya patronu "Ben namusuma söz söyletmem açık söyleyeyim!" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan canlı yayında sert tepki! "Erzurumspor Gecesi" adlı yardım kampanyasını ertelemesinin ardından Beşiktaşlı yöneticinin eleştirilerine maruz kalan Acun Ilıcalı, sosyal medyadan sonra bir de canlı yayından cevap verdi.

Erzurumspor - Beşiktaş maçı öncesi yardım organizasyonunu siyah-beyazlıların yanlış anlamaması adına erteleyen Acun Ilıcalı'ya, Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar'dan, sert bir tepki gelmişti. Gelen bu tepkinin ardından sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, bir de canlı yayından tepkisini belirtti.

ACUN ILICALI'NIN CANLI YAYINDA YAPTIĞI AÇIKLAMALAR

"Yüzde 1 kötü niyet olmamasına rağmen hayatımda ilk defa Erzurum, Dominik, İstanbul arası böyle bir yayın yapıyorum. Kendini bilmeyen biri anlamsız bir imada bulunarak kötü niyetle Beşiktaş'a karşı organizasyon içindeymişiz gibi iftiralarda ve iddialarda bulundu."

"BEN NAMUSUMA SÖZ SÖYLETMEM...""

"Ben namusuma söz söyletmem açık söyleyeyim! Sosyal medyadan cevap vermek zorunda kaldım. Konuşacağım çok şey vardı yoksa neler söylerdim. Kulüplerimizin her zaman bir olmasından, birlikte kararlar almasından yanayım. Futbolun eğlence olduğunu düşünüyorum."

Erzurumspor Gecesi'nde sular durulmadı! "Namusuma söz söyletmem..." ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Beşiktaş Erzurumspor Gecesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.