Erzurumspor Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda? Aboubakar Erzurumspor maçında oynayacak mı?

Süper Lig 34. hafta maçında lider Beşiktaş deplasmanda Erzurumspor’a konuk oluyor. Şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş’ta taraftarlar Aboubakar’ın sakatlığını merak ediyor. Peki, Erzurumspor Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda? Aboubakar Erzurumspor maçında oynayacak mı? İşte Erzurumspor Beşiktaş maçı sakat ve cezalı oyuncular listesi…

Liderlik koltuğunda yer alan Beşiktaş, Süper Lig’de 34. hafta maçında deplasmanda Erzurumspor karşısına çıkıyor. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda 11 Nisan Pazar akşamında saat 19.00’da başlayacak olan Erzurumspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Ligde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olan Beşiktaş geçtiğimiz hafta evinde Alanyaspor’u 3-0 devirerek puanını 67’e yükseltmişti. Ligde 6 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 yenilgiyle 28 puan toplayan Erzurumspor ise 20 sırada bulunmakta.

Erzurumspor Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda? Aboubakar Erzurumspor maçında oynayacak mı?

Beşiktaş, bu sezonun ilk yarısında evinde oynadığı Erzurumspor maçını 4-0 kazanmasını başarmıştı. Müsabakada Ankara bölgesi hakemlerinden Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş’ın 2 maçında görev aldı. Siyah beyazlılar bu maçların bir tanesini kazandı, diğerini ise kaybetti. Erzurumspor ise Uğurlu ile iki maçını da kazanamadı.

Erzurumspor'un muhtemel 11'i: Szumski, Cenk Ahmet, Manuel da Costa, Teikeu, Schwechlen, Boumal, Omolu, Aatıf, Emrah, El Kabir, Ricrado Gomes

Sakat: Novikovas

Cezalı: Zakarya Bergdich, Oltan Karakullukçu, Murat Uçar

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Atiba, Mensah, Ghezzal, Oğuzhan, Larin, Cenk

Sakat: Aboubakar, Hasic

Cezalı: Josef

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ

Bein Connect France
Bein Sports France 3 HD
Bein Sports France 8 HD
Digiturk 4k HD
K Sports 2 HD Kosova
Look Sport ro 1
Sport 2 SVK
SportKlub 2 Slovenia
SportKlub 2 Crotia
SportKlub 2 Serbia

CBC Sport, SONY TEN 1, Sony LIV, SONY TEN 1 HD, BT Sport Live, BT Sport ESPN, NOW TV, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, K-SPORT 2, Tring Sport 2, Sky Sport UHD, Sky Sport 2/HD, Sky Go,MAX Sport 2, Planet Sport 2, TVPlay Sports, TVPlay SportsX, C More Suomi, Viasat Ultra HD, C More Sport 2, RMC Sport 2, RMC Sport en direct, 662 Sports 2, 602 HD Sports 2, SPOTV ON 2, K-SPORT 2, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, ELTA Sports 1, B/R Live, TUDN USA, UniMás, TUDN en Vivo, Univision NOW, OLL.tv, Futbol 1.

 

Erzurumspor Beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda? Aboubakar Erzurumspor maçında oynayacak mı? ile ilgili etiketler Erzurumspor Beşiktaş Süper Lig Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.