Erzurumlularla dalga geçtiler: Ekmek yok pasta yiyorlar!

Habertürk canlı yayınında yine büyük bir rezalet yaşandı... CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin "Erzurum'da ekmek sorunu olduğunu" öne sürdükleri yayında, Erzurumlularla dalga geçti!

Habertürk ekranlarında yayımlanan "Kübra Par'la Açık ve Net" programında skandal açıklamalar yapıldı.

Kübra Par'ın sunduğu programa CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin ve Habertürk yazarı Nagehan Alçı konuk olarak katıldı.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin programda, Erzurum'da ekmek sorunu yaşandığına dair gerçeği yansıtmayan bilgiler paylaştı. Nagehan Alçı ise "2-3 gündür Erzurumlular ne yiyor?" diye sordu.

Şahin bu soruya da "Başka illerden ekmek tedarik ediyorlar" diye karşılık verdi.

Bu sözlere Gürsel Tekin'in "Pasta yiyorlar" cevabı vermesi üzerineyse stüdyoda kahkahalar yükseldi!

"ERZURUMLULAR KIZMASIN..."

Bu skandal sözlerin tepki toplayacağını fark eden Kübra Par ise durumu düzeltmek için, "Pasta mı yiyorlar?' diye bir espri yapıldı da… Erzurumlular kızmasınlar bize" ifadelerini kullandı.

 

Erzurumlularla dalga geçtiler: Ekmek yok pasta yiyorlar! ile ilgili etiketler Gürsel Tekin Erzurum pasta ekmek idris şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.