Erzurum'da şok görüntü! Sokak ortasında darbetti, müdahale edenlere ‘sana ne’ dedi

Erzurum'da, 30'lu yaşlardaki bir erkeğin genç bir kadını saçlarından tutup öfkeyle sürükleyerek darp etmesi, çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Çevredeki bir teyzenin 'Ulan, sen kime vuruyorsun' diye polise ihbarda bulunduğu kişi ''ara, sana ne'' deyip şiddete devam etti. Şikayet üzerine savcılık harekete geçti. Gözaltına alınan adamın genç kadının dini nikahlı eşi olduğu ortaya çıktı. İfadeleri alınan kadın eşinden şikayetçi olmadı. Soruşturma sürüyor.

Erzurum'da merkez Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde çekilen görüntülerde, bir kişi sevgilisi olduğu iddia edilen genç kadını ilk olarak saçlarından tutuyor.

Erzurum'da şok görüntü! Sokak ortasında darbetti, müdahale edenlere ‘sana ne’ dedi

Genç kıza hakaretler yağdıran kişi, "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra küfür ve şiddete devam ediyor. Daha sonra genç kızı yere yatıran öfkeli kişi, karın bölgesine yumruk atıyor. Bu sırada olayı cep telefonu ile görüntüleyen bir kadın, "Polisi arıyoruz" deyip tepki gösterince, şiddet uygulayan kişi "Ara sana ne" deyip, darbetmeyi sürdürüyor. Bahçe duvarının yan kısmından geçen başka bir kadın da "Sen kime vuruyorsun, burası dağ başı mı?" deyince genç kızı yerden kaldırdığı görülen kişi, daha sonra bölgeden ayrılıyor.

 Cep telefonuyla kaydedilen görüntüler Twitter’da paylaşılanca, tepkilere neden oldu.

GÖZALTINA ALINDI

Erzurum'da şok görüntü! Sokak ortasında darbetti, müdahale edenlere ‘sana ne’ dedi - Resim : 3

Görüntüler üzerine harekete geçen Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelinin kimliğini belirleyerek gözaltına aldı. Volkan P. ile darp ettiği dini nikahlı eşi Kübra T., Yenişehir Polis Merkezi'ne götürüldü.

 

 

ŞİKAYETÇİ OLMADI

İfadeleri alınan ikiliden Kübra T., şikayetçi olmadığını söyledi. Volkan P., polis merkezindeki ifadesinin ardından elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Pala, gazetecilerin 'Pişman mısınız?' sorusuna cevap vermedi.

DHA

Erzurum'da şok görüntü! Sokak ortasında darbetti, müdahale edenlere ‘sana ne’ dedi ile ilgili etiketler kadına şiddet dayak Erzurum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.