Erzurum'da okullar tatil olacak mı?

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Kırklareli, Tekirdağ, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün (Çarşamba); Muğla il merkezi ve batısı ile kıyı Ege'de kuvvetli (21-50 Kg/m2), Muğla'nın doğu ilçeleri ve Antalya'nın doğusunda (Manavgat, İbradı, Akseki, Alanya, Gündoğmuş ve Gazipaşa) kuvvetli ve çok kuvvetli (51-75 Kg/m2), gece saatlerinden itibaren Adana çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Peki, 3 Ocak Erzurum okullar tatil mi? Valilikten son dakika açıklaması var mı? Kar tatil olacak mı? Detaylar haberimizde...

Hava sıcaklığı, batı kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalacağı, kuzeydoğu kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar ise, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusunda, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Peki, 3 Ocak Erzurum okullar tatil mi? Valilikten son dakika açıklaması var mı? Kar tatili olacak mı? Detaylar haberimizde...

okullar_tatil_mi

Erzurum 5 günlük hava durumu

erzurum_hava_durumu

Valilik okulların tatil olduğu yönünde bir açıklama yapmadı...

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların bugün (Çarşamba); Muğla il merkezi ve batısı ile Kıyı Ege'de kuvvetli (21-50 Kg/m2), Muğla'nın doğu ilçeleri ve Antalya'nın doğusunda (Manavgat, İbradı, Akseki, Alanya, Gündoğmuş ve Gazipaşa) kuvvetli ve çok kuvvetli (51-75 Kg/m2), gece saatlerinden itibaren Adana'da kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, yerel su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, deniz üzerinde su hortumu oluşumu vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın bugün (Çarşamba) Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusunda, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, deniz ulaşımında aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), sabah saatlerinde batısı kuzeyden 5 (40 km/sa); Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan, sabah saatlerinde güneyi güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), akşam saatlerinde 2 ila 4 (10-30 km/sa); Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, akşam saatlerinde 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış anında zayıf.

AKDENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı 6 (50 km/sa); Doğu Akdeniz'de güney ve güneybatıdan, öğle saatlerinde güneydoğudan, sabah saatlerinde kuzeyi ile öğle saatlerinden itibaren batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Akdeniz'in batısı ile Doğu Akdeniz'in doğusu yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında zayıf.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu; Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan, doğusu zaman zaman güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, Edirne dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDIRNE °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu

ISTANBUL °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KIRKLARELI °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KOCAELI °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün (Çarşamba) Kıyı Ege ile Muğla il merkezinde kuvvetli (21-50 Kg/m2), Muğla'nın doğusunda kuvvetli ve çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın Güney Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 8°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

DENIZLI °C, 11°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Çarşamba) sabah saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

IZMIR °C, 13°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bugün (Çarşamba) kıyılarında yer yer kuvvetli (51-75 Kg/m2) olması bekleniyor.

MUGLA °C, 10°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bugün (Çarşamba) il merkezi ve batısında kuvvetli (21-50 Kg/m2), doğusunda kuvvetli ve çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olması bekleniyor.

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Çarşamba) bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Antalya'nın doğu ilçelerinde (Manavgat, İbradı, Akseki, Alanya, Gündoğmuş ve Gazipaşa) kuvvetli ve çok kuvvetli (51-75 Kg/m2, gece saatlerinden itibaren Adana çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın bugün (Çarşamba) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; gece saatlerinden itibaren il genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA °C, 17°C
Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra doğu ilçelerinde (Manavgat, İbradı, Akseki, Alanya, Gündoğmuş ve Gazipaşa) kuvvetli ve çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olması bekleniyor.

HATAY °C, 12°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MERSIN °C, 15°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölge genelinin çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğusunda sis ve pus hadisesi ile buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra güney ve doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 11°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu

CANKIRI °C, 7°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlu

ESKISEHIR °C, 9°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, öğle saatlerinden sonra aralıklı hafif yağmurlu

KONYA °C, 11°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

BATI KARADENİZ
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (çarşamba) öğle saatlerinden itibaren batısı ile zamanla bölge genelinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 9°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (çarşamba) öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu

DÜZCE °C, 12°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (çarşamba) öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu

KASTAMONU °C, 8°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (çarşamba) akşam saatlerinden itibaren hafif yağmurlu

ZONGULDAK °C, 14°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (çarşamba) öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu zamanla iç kesimleri çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Amasya ve Tokat çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Yarın (Perşembe) Doğusunun iç kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AMASYA °C, 13°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren yağmurlu

SAMSUN °C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

TOKAT °C, 11°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren yağmurlu

TRABZON °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerden itibaren Malatya ve Elazığ çevreleri ile zamanla batısının yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ERZURUM °C, 2°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu

KARS °C, 2°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve puslu

MALATYA °C, 8°C
Parçalı zamanla çok bulutlu bu akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu

VAN °C, 4°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve puslu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısının çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Gaziantep, Kilis ve Adıyaman ile gece saatlerinden itibaren Şanlıurfa ve Diyarbakır çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DIYARBAKIR °C, 11°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

GAZIANTEP °C, 10°C
Az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu, bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren yağmurlu

SANLIURFA °C, 12°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

SIIRT °C, 10°C
Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

Erzurum'da okullar tatil olacak mı? ile ilgili etiketler Erzurum Kar tatili okullar tatil mi valilik son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.