Erzurum'da Engelliler Derneği fuhuş çetesi çıktı: Dernek kasası 'Podyuma çıktık' diyerek güldü!

Erzurum'da Engelliler Derneği adı altında toplanan grubun fuhuş çetesi olduğu ortaya çıktı. Fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 12 kişi düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Emniyetteki işlemler sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden derneğin kasası olduğu öğrenilen, değnek ile yürüyen Selahattin U.'nun gazetecileri görünce "Podyuma çıktık" demesi şoke etti.

Erzurum’da Engelliler Derneği fuhuş çetesi çıktı.

Operasyonda biri yabancı uyruklu 14 kadın ve şüpheli 12 kişi yakalandı. Şüpheliler şafak operasyonu ile yakalandı.

3 AY SÜREN ÇALIŞMA SONRASI FUHUŞ YAPTIRDIKLARI ÖĞRENİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlileri tarafından, ilde ‘Engelliler Derneği’ adı altında faaliyet gösteren dernek içerisinde ve dernek yöneticilerinin temin ettiği yerlerde fuhuş yapıldığı bilgisinin alınması üzerine adı geçen dernek ve yöneticileri hakkında 3 ay süren teknik ve fiziki takip çalışmaları neticesinde fuhuş yapıldığı tespit edildi.

Erzurum'da Engelliler Derneği fuhuş çetesi çıktı: Dernek kasası 'Podyuma çıktık' diyerek güldü!

SÖZDE DERNEK BAŞKANI VE 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

1’i yabancı uyruklu olmak üzere 14 kadın ve bu kadınları fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin ettiği tespit edilen aynı zamanda bahse konu derneğin başkanlığını yaptığı anlaşılan Reşit S. ile birlikte Selahattin U., Bünyamin K., Muhtesimlüllah S., Fikret C., Yalçın Y., Ahmet K., Ahmet K., Yakup Y., Adem İ., Kadir B. ve Salihe A. isimli toplam 12 şüpheli şahıs il merkezinde ve Aşkale ilçesinde yapılan eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

 

EVLERİNDEN ÇIKANLAR PES DEDİRTTİ

Şahısların evlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet cinsel uyarıcı jel ve 1 kutu hap ele geçirildi. Fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu kadınlar ise işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edildi.

Erzurum'da Engelliler Derneği fuhuş çetesi çıktı: Dernek kasası 'Podyuma çıktık' diyerek güldü! - Resim : 3

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Yine fuhşa karıştığı tespit edilen 92 şahsa 1 milyon 229 bin TL idari para cezası uygulanırken, yakalanan şüpheli şahıslar ‘Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temini’ suçundan haklarında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte sabah saatlerinde adli makamlara sevk edildi.

"PODYUMA ÇIKTIK"

Derneğin kasası olduğu öğrenilen, elinde bastonla yürüyen Selahattin U., karşısında basın mensuplarını görünce "Podyuma çıktık" dedi.

 

Erzurum'da Engelliler Derneği fuhuş çetesi çıktı: Dernek kasası 'Podyuma çıktık' diyerek güldü! ile ilgili etiketler Erzurum Fuhuş çete engelliler derneği dernek kasa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.