Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrenci yemekhanesinde çıkan yangın kontrol altına alındı!

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrenci yemekhanesinde yangın çıktı. Ekipler rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın müdahaleler sonrası kontrol altına alındı. Can kaybı olmadığı belirtilirken, binanın bir kısmı kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan merkez yemekhanenin çatısında yangın çıktı.

DUMANLAR ŞEHİR MERKEZİNİ SARDI

Doğalgaz ve elektriğin kesildiği yemekhanede çok sayıda itfaiye ekibinin yangını söndürmek için çalışmaları devam ediyor. Büyük panik oluşturan yangın dolayısıyla patlama riskine karşılık kampüs içerisindeki trafik akımı ise kesildi. Patlama riski dolayısıyla yangın yerinde büyük güvenlik önlemleri alındı. Yemekhanede çıkan yangının dumanları ise şehir merkezini sardı.

BİNANIN BİR KISMI KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangın kontrol altına alındı. Can kaybı olmadığı belirtilirken, binanın bir kısmı kullanılamaz hale geldi. 

İşte bölgeden gelen görüntüler...

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrenci yemekhanesinde çıkan yangın kontrol altına alındı!

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrenci yemekhanesinde çıkan yangın kontrol altına alındı! - Resim : 2

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrenci yemekhanesinde çıkan yangın kontrol altına alındı! ile ilgili etiketler Erzurum Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.