Erzincan'daki FETÖ operasyonunda flaş tutuklama

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının Erzincan'daki faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının 2009-2013 yılları arasında yürüttüğü Ergenekon soruşturmasının müştekisi olan Ahmet D. (43) ifadesi alınmak üzere Erzincan'a getirildi.

İfadesinin ardından Ahmet D. Sulh Ceza Hakimliğince Silahlı terör örgütüne üye olmak, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek, iftira, kayda alınan konuşmaları yayınlamak suçlarından tutuklandı.

Ahmet D'nin FETÖ'ye bağlı bazı okullarda farklı tarihlerde müdürlük yaptığı öğrenildi. Ayrıca, soruşturma kapsamında bir kişi hakkında da yakalama emri çıkarıldığı belirtildi.

Erzincan'daki FETÖ operasyonunda flaş tutuklama ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.