Erzincan'daki deprem sonrası Prof. Dr. Görür'den uyarı: Büyük deprem beklenen alanda gerçekleşti

Erzincan'ın Tercan ilçesinde meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem sonrası çarpıcı bir uyarı geldi. Prof. Dr. Naci Görür, depremin, büyük bir deprem beklenen alanda gerçekleştiğini söyledi.

Erzincan'ın Tercan ilçesinde bugün saat 08.41'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiler göre deprem yerin 7 kilometre altında 4.2 büyüklüğünde gerçekleşti. Söz konusu deprem vatandaşlarda büyük korku yarattı.

Söz konusu depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmede bulundu. Görür, depremin Erzincan-Karlıova arasında büyük deprem beklenen Yedisu fay zonunda olduğuna dikkat çekti.

Görür şu ifadeleri kullandı:"Arkadaşlar, sabah Erzincan, Tercan/Esenevler’de 4,3 deprem oldu. Deprem yine Erzincan-Karlıova arasında daha büyük deprem beklediğimiz Yedisu fay zonunda. Bu bölgede İRAP çalışmaları hızlandırılmalıdır (İRAP=İl Risk Azaltma Planı). Sevgiyle"

Erzincan'daki deprem sonrası Prof. Dr. Görür'den uyarı: Büyük deprem beklenen alanda gerçekleşti ile ilgili etiketler Erzincan deprem naci görür
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.