Erzincan'da koronavirüs alarmı! İran'dan gelen şoför tedavi altında

Erzincan'da İran uyruklu bir kişi, yüksek ateş şikayetiyle Refahiye Devlet Hastanesi'ne başvurdu. 20 Şubat'ta ülkeye giriş yaptığı belirlenen 33 yaşındaki tır şoförü, tedavi altına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, Refahiye Devlet Hastanesi'ne yüksek ateş şikayetiyle başvuran İran vatandaşı tır şoförü 33 yaşındaki A D'nin, Türkiye'ye 20 Şubat'ta giriş yaptığının tespit edildiği aktarıldı.

KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF

A.D'nin Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği belirtilen açıklamada, gerekli tetkiklerin sonucu çıkıncaya kadar izole edilmiş odada muhafaza edilen hastanın, ilk belirlemelere göre koronavirüs taşıdığına dair bir emareye rastlanmadığı kaydedildi.

(AA)

Erzincan'da koronavirüs alarmı! İran'dan gelen şoför tedavi altında

Erzincan'da koronavirüs alarmı! İran'dan gelen şoför tedavi altında ile ilgili etiketler Erzincan Koronavirüs Korona Şoför İran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.