Erzincan'da korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var

İzmir'den Iğdır'a giden bir yolcu otobüsü Erzincan'da kontrolden çıkarak devrildi. Kazada biri ağır 24 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

İzmir'den yola çıkan ve Iğdır'a gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Erzincan'ın Refahiye ilçesinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada biri ağır 24 kişi yaralandı.

Erzincan'da korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var

Ünal G'nin kullandığı yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Refahiye ilçesindeki Akarsu köyü mevkisinde kontrolden çıktı. Yol kenarına devrilen otobüsteki 22 kişi yaralandı.

Erzincan'da korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var - Resim : 2

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans, jandarma, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi sevk edildi.

Erzincan'da korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var - Resim : 3

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Yaralılar, bölgeye ulaşan ekiplerce Refahiye Devlet Hastanesi ile Erzincan Binali Yıldırım Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Erzincan'da korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var - Resim : 4

Erzincan'da korkunç kaza! Çok sayıda yaralı var ile ilgili etiketler Erzincan Otobüs kaza yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.