Erzincan'da kar, tipi ve buzlanma sürücülere zor anlar yaşatıyor

Erzincan'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar, tipi, buzlanma ulaşımda aksamalara ve trafik kazalarına neden oldu. Sakaltutan Geçidi'nde bir otomobilin kayarak şarampole uçması sonucu 3 kişi yaralandı. Gümüşhane Köprülü Kavşağının altında ise 2 tırın çarpışması sonucu maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Yolu yaklaşık 1 saat ulaşıma kapatan tırlar çekiciyle kaldırıldı.

Gece saatlerinde hızını artıran kar yağışı Erzincan'da hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar, tipi ve buzlanma nedeniyle Erzincan-Sivas kara yolundaki Sakaltutan ve Kızıldağ Geçidinde ve Erzincan-Gümüşhane kara yolu Ahmediye Geçidinde ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Sakaltutan’da bir otomobilin kayarak şarampole uçması sonucu 3 kişi yaralandı. Gümüşhane Köprülü Kavşağının altında da 2 tırın çarpışması sonucu maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Yolu yaklaşık 1 saat ulaşıma kapatan tırlar çekiciyle kaldırıldı.

Erzincan'da kar, tipi ve buzlanma sürücülere zor anlar yaşatıyor

Karayolları ve polis ekipleri, yolda kalan araçların trafiği engellememesi için iş makinelerinin desteğiyle yoğun çalışma yürütüyor.

Sivas istikametine seyir halindeki ağır tonajlı araçlar Kantarlar mevkiinde trafik polisleri tarafından durdurularak geçişlerine izin verilmedi. Ağır tonajlı araç sürücüleri, dinlenme tesislerinde bekleyip karayolları ekiplerince yapılan çalışmaların ardından yola devam edecekler.

Erzincan'da kar, tipi ve buzlanma sürücülere zor anlar yaşatıyor ile ilgili etiketler Erzincan kar kaza tipi buzlanma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.