Erzincan, Malatya, Bitlis 21 Aralık okullar tatil mi?

Erzincan, Malatya, Bitlis de devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 21 Aralık 2021 Salı gününde okulların tatil ilan edilmesi beklemiyor. Öğrencilerde kar yağışının devam ettiği Erzincan, Malatya, Bitlis’te 21 Aralık okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. İşte, 21 Aralık son dakika Erzincan, Malatya, Bitlls Valilikleri kar tatili açıklaması…

Meteoroloji’den gelen son uyarılar ile birlikte 21 Aralık Salı gününde de Erzincan, Malatya, Bitllis’te yoğun kar yağışının devam ettiği kaydedildi. Olumsuz hava şartları ve kar yağışının oldukça yoğun hissedildiği Erzincan, Malatya, Bitlis’te okulların 21 Aralık tarihinde valilikler tarafından tatil ilan edilmesi konusunda açıklama bekleniyor.

ERZİNCAN, MALATYA, BİTLİS 21 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Erzincan, Malatya, Bitllis’te devam eden yoğun kar yağışı sonrasında yarın 21 Aralık Salı gününde valiliklerden henüz bir tatil haberi gelmedi.

20 Aralık 2021 Pazartesi gününde kar yağışı nedeniyle tatil ilan edilen iller; Denizli, Konya, Eskişehir, Bingöl, Adana, Tunceli, Kars, Karaman yer aldı.

DENİZLİ

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Babadağ İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Babadağ İlçesi ve mahallelerinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitim öğretime 20/12/2021 tarihi itibariyle 1 gün süreyle ara verilmiştir." Ayrıca Babadağ Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da izinli sayılacağı belirtildi.

KONYA

Kentte dün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı etkili oldu. Kent merkezinde 10 santimetre bulan kar kalınlığı, yüksek kesimlerde 50 santimetreye kadar ulaştı.

Erzincan, Malatya, Bitlis 21 Aralık okullar tatil mi?

ESKİŞEHİR

Eskişehir genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle 3 ilçede eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Eskişehir'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilçelerde etkili oldu. Gün içinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı birçok ilçeyi kısa sürede beyaz örtüyle kapladı. Devam eden kar yağışının etkili olduğu Seyitgazi, Mihalıççık ve Han ilçelerinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği öğrenildi.

BİNGÖL

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle Karlıova ilçesi genelinde 20 Aralık Pazartesi günü resmî ve özel tüm okul ve eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi. Ayrıca engelli ve hamile kamu personelinin de aynı gün için idari izinli sayılacağı kaydedildi.

ADANA

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde yoğun kar yaşığışı ve buzlanma nedeniyle okulların yarın (bugün) bir gün süre tatil edildiği duyuruldu. İlçeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı, eğitime bir gün ara verilmesine neden oldu. Tufanbeyli Kaymakamlığı, ilçe genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle olumsuzluk yaşanmaması için eğitim ve öğretime yarın (bugün) bir süreyle ara verildiğini açıkladı.

Kar yağışı nedeniyle Ahırlı, Altınekin, Akören, Bozkır, Beyşehir, Çeltik, Doğanhisar, Derbent, Derebucak, Hadim, Hüyük, Ilgın, Meram, Karatay, Selçuklu, Seydişehir, Sarayönü, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde yarın olmak üzere yüz yüze eğitime bir günlük ara verildi. Bu arada Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve karayolları ekipleri, kent genelinde kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor..

TUNCELİ

Kar yağışı nedeniyle Pülümür ilçesindeki tüm okullar, bir gün süreyle tatil ilan edildi.

KARS

Kars'ta yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Valilikten yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Aralık Pazartesi günü eğitime tüm okullarda ara verildiği belirtilerek şöyle denildi: "İlimiz geneli ve ilçelerimizde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim-öğretime 20.12.2021 Pazartesi günü (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malül ve engelliler ile hamile personelimiz de idari izinli sayılacaktır."

KARAMAN

Karaman'ın Başyayla ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullara yarın için 1 gün ara verildi.

Başyayla Kaymakamlığı yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okulların yarın tatil edildiği duyuruldu. Kaymakamlık resmi internet sitesi üzerinden yazılı açıklamada bulunarak, "İlçemiz genelinde kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle tüm okullar 20 Aralık 2021 Pazartesi günü 1 gün süreyle tatil edilmiştir. "dendi.

Erzincan, Malatya, Bitlis 21 Aralık okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Bitlis Erzincan Malatya Kar tatili Son dakika okullar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.