Erzincan da deprem mi oldu? 28 Ekim AFAD Kandilli son depremler listesi

28 Ekim Erzincan’da deprem mi oldu? Erzincan’da 28 Ekim Perşembe günü saat 12.16 civarlarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Deprem sonrasında vatandaşlar kısa süreli paniğe kapıldı. Peki, 28 Ekim nerede deprem oldu? İşte son depremler listesi…

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve AFAD’dan alınan son bilgilere göre; Erzincan’da saat 12.16 civarlarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Yaşanan deprem sonrasında vatandaşlar kısa süreli bir paniğe kapılırken henüz can veya mal kaybının olup olmadığı konusunda bir bilgi gelmedi.

Erzincan'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı çevre iller olan Tunceli ve Erzurum'da da hissedildi.

Yaşanan son depremler listesine AFAD’ın resmi internet sitesi üzerinden erişebilirsiniz.

Erzincan da deprem mi oldu? 28 Ekim AFAD Kandilli son depremler listesi ile ilgili etiketler Erzincan deprem AFAD son depremler kandilli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.