Ertuğrul'un aşık olacağı düşman kızı belli oldu!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul ile ilgili konuşan TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, Ertuğrul'un aşık olacağı ünlü ismi açıkladı.

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin bomba açıklamalar geldi. Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan'a konuşan Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit tartışmalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kurtuluş, aynı zamanda dizide Ertuğrul'un aşık olacağı yeni kızı da açıkladı.

''HİKAYE DÖNÜŞÜYOR"

Dizinin yeni sezonda yine çarşamba akşamları ekrana geleceğini belirten Kurtuluş Zeydan, dizinin isminin 'Diriliş Osman Gazi' değil bu sene de 'Diriliş Ertuğrul' olacağını söyledi. Kurtuluş Zeydan, ''Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

 ERTUĞRUL'UN AŞIK OLACAĞI KIZ KİM?

Öte yandan Ertuğrul'un artık bekar olduğunu vurgulayan Kurtuluş Zeydan, ''Onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak.'' dedi.

Kurtuluş Zeydan, Ertuğrul'un aşık olacağı karakteri oyuncu Hande Soral'ın canlandıracağını açıkladı.

Ertuğrul'un aşık olacağı düşman kızı belli oldu!

Ertuğrul'un aşık olacağı düşman kızı belli oldu! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Hande Soral Aşk ertuğrul trt1
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.