Ertuğrul Sağlam: "Kaldı 11 maç..."

Giresunspor'la birlikte Süper Lig'e koşan Karadeniz temsilcisi Samsunspor, bir haftayı daha kayıpsız geçti. Son 10 maçın 9'unu kazanan ve hiç yenilmeyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Hem skor anlamında hem de fiziksel anlamda bugünü iyi geçirmeyi başardık. Kaldı 11 maç..." dedi.

TFF 1. Lig'in 23. haftasında sahasında ağırladığı Eskişehirspor’u 6-1'le geçerek 10 maçlık seri yakalayan Samsunspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Sağlam, "Her maç bizim için şampiyonluk maçı. Hiç rakip ayırt etmeden her maça aynı konsantrasyonla çıkmamız gerektiğini oyuncularımla paylaştım. Geçen hafta İstanbulspor maçına nasıl çıktıysak Eskişehirspor maçına da aynı motivasyonla çıktık. Kaldı 11 hafta..." dedi.

Başarılı çalıştırıcı şunları söyledi: "Karşımızda genç, dinamik, çok koşan ve çok mücadele eden bir takım vardı. Özellikle skor dezavantajına düşmediği zaman her ilerleyen dakika onların lehine gelişen ve sahada büyüyen bir takım vardı.

Sonuç itibariyle bugün maçta hem oynamayan oyuncularımızı oynatma şansı yakaladık hem de İstanbulspor maçının yoğunluğundan etkilenen oyuncularımızı korumuş olduk. Hem skor anlamında hem de fiziksel anlamda bugünü iyi geçirmeyi başardık. Kaldı 11 maç. Yine bizi zor bir maç bekliyor Ankara'da. Pazar günü bizim için hayati bir maça çıkacağız. Oyuncularıma teşekkür ediyorum iyi oynadılar ve bize keyifli bir maç izlettirdiler."

Ertuğrul Sağlam: "Kaldı 11 maç..."

Ertuğrul Sağlam: "Kaldı 11 maç..." ile ilgili etiketler Ertuğrul Sağlam Samsunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.