"Bursaspor şampiyonluğu gibi Samsunspor ile de son hafta şampiyon olacağız"

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor ile kazandığı Süper Lig şampiyonluğu gibi Samsunspor ile de son hafta şampiyon olacaklarını söyledi. 33. hafta Ankaraspor’u 3-1'le geçen Karadeniz'in Kırmızı-Beyazlı ekibi son haftaya Adana Demirspor ve Giresunspor'la aynı puanda girdi.

Samsunspor 33. haftada Ankaraspor'u 3 golle geçerek hata yapmadı. Karadeniz'in Kırmızı-Beyazlı ekibi son haftaya Adana Demirspor ve Giresunspor'la aynı puanda girdi. 2011'de Bursaspor'u son hafta Süper Lig şampiyonu yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, aynı mutluluğu Samsun'da da yaşayacağını söyledi.

Son hafta ipi göğüsleyeceklerini dile getiren Sağlam, “Keyifli bir maçta güzel bir galibiyet aldık. Son haftalardaki istediği Adanaspor maçında da ortaya koyacağız. Ben geçmişte Türk futbol tarihine altın harflerle yazılacak şampiyonluğu son haftada Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğu ile elde ettik. Son hafta yine böyle Fenerbahçe’nin kendi sahasında puan kaybetmesiyle herkesin zor dediği şampiyonluğu Bursaspor ile kazandık. Aynı şeyin önümüzdeki hafta da olacağına yürekten inanıyorum. Yapmamız gereken iş kendi maçımızı kazanacağız. Rakiplerimizden bir tanesinin de puan kaybedeceğine inanıyorum. Çünkü biz Süper Lig’e çıkmayı hak ettik” dedi.

 Rakip takımlar lehine yapılan hatalara da değinen Sağlam, şunları söyledi:

“Bir taraftan maçları oynarken bir taraftan da rakiplerin maçlarını takip ediyoruz. Bugün yine Türk futbolu adına çok üzücü bir gün yaşandı. Adana Demirspor karşılaşmasında Türk futbol tarihine geçecek, hakemlik adına skandal karar verildi. Bunu insanlar nasıl izah edecek, bilemiyorum. Maçın gidişatını etkileyen bir durumda yaşandı olay. Dolayısıyla bunları görünce maalesef üzülüyoruz.”

"Bursaspor şampiyonluğu gibi Samsunspor ile de son hafta şampiyon olacağız" ile ilgili etiketler Samsunspor Ertuğrul Sağlam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.