Ertuğrul Özkök'ten MFÖ lincine destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden Kültür Sanat Ödülü alan MFÖ grubuna sosyal medyadan büyük bir linç kampanyası başlatıldı. Bu kampanyaya Ertuğrul Özkök’ün de katılması okurlarını şaşırttı.

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Ödülleri sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müzik alanındaki ödülü  MFÖ grubuna verdi.

SOSYAL MEDYADA LİNÇ KAMPANYASI

MFÖ Grubunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden bu anlamlı ödülü alması ve Mazhar Alanson'un yaptığı güzel konuşma geceye damgasını vurdu. Bu ödül töreni ile birlikte sosyal medya üzerinden MFÖ grubu üyelerini yönelik yoğun bir linç kampanyası başlatıldı. Erdoğan'ın elinden MFÖ'ye verilen bu ödülü hazmedemeyenler büyük bir kara propaganda başlatarak sanatçıları itibarsızlaştırmaya çalıştılar.

Ertuğrul Özkök'ten MFÖ lincine destek!

 LİNÇ KOROSUNA DERİN HÜRRİYET VE ÖZKÖK DE KATILDI

Sosyal medya üzerinden başlatılan bu kara propagandaya Ertuğrul Özkök de dahil oldu.

"Bak Mazhar Kardeşim Hepimizi Çok İncittin" başlıklı bir yazı kaleme alan Özkök, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Ödülleri töreninde anlamlı bir konuşma yapan Mazhar Alanson'un sözlerini çarpıtarak itibarsızlaştırmaya çalıştı.

Geçmişte Ahmet Kaya'ya yapılan linci 'Vay Şerefsiz' sözleriyle manşetine taşıyan Hürriyet'in tekrar böyle bir hataya düşmesi okurlarını şaşırttı.

 

Ertuğrul Özkök'ten MFÖ lincine destek! ile ilgili etiketler Hürriyet Ertuğrul Özkök MFÖ ödül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.