Ertuğrul Özkök resepsiyonda hangi kokteyli içti?

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı davetine katılan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök okurlarıyla izlenimlerini paylaştı.

Ertuğrul Özkök, servis görevlisinin kokteyl tepsisini uzattığı sırada sorduğu ilk sorunun "Ejder meyveli smoothie hangisi?" olduğunu yazdı.

"Külliye’deki ilk düş kırıklığımı o an yaşadım. Görevli ’Bu yıl ejder meyveli kokteyli mönüden çıkardık’ dedi. Bu yıl ‘ejder’in yerini içinde gül yaprakları ve tarçın çubuk bulunan yeni bir kokteyl almış. Adı ’kış rüyası’. İkinci düş kırıklığını ise birazdan bir kadın görevlinin getirdiği ikinci tepsi uzatıldığında yaşadım" ifadesini kullanan Özkök, şöyle devam etti:

"Zencefilli somonlu suşi de mönüden çıkarılmıştı. Tepside onun yerinde çiğköfte vardı.

O an muhalif medyaya çok kızdım.

Geçen yıl bu iki harika şeyi çok eleştirince mönüden çıkarmışlar.

Yine de tepside çok değişik ve güzel alkolsüz kokteyller vardı. Ben taze incirli, yani Ege deyişi ile ’bardacıklı’ bir kokteyli aldım ve çok sevdim.

Şefim... Bence korkmayın... Yaratıcı kokteyllere devam...

Peki bu yılki mönüde neler var?

Bu sorunun cevabını büyük bir ihtimalle yine Hürriyet’in genel yayın yönetmeni Vahap Munyar’ın köşesinden öğreneceğiz... Çünkü bundan önceki son iki 29 Ekim davetinin mönü uzmanı oydu."

 

Ertuğrul Özkök resepsiyonda hangi kokteyli içti? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Cumhuriyet Bayramı resepsiyon külliye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.