Ertuğrul Özkök komşusunda patlayan silahları nasıl duymaz!

Sedat Peker, Youtube üzerinden yayınladığı videolarda yer alan iddialar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu konuda gözden kaçan bir detaya Cüneyt Özdemir dikkat çekti. Özdemir, Ertuğrul Özkök'e büyük bir "gazetecilik" golü attı ve Hürriyet yazarını zayıf noktasından vurdu!

Gündemi yakından takip eden okurların bildiği gibi, Sedat Peker'in dile getirdiği iddiaların en önemlilerinden birisine lokasyon olarak "Beykoz Konakları" ev sahipliği yapıyordu.

CİHANGİR, ÇIK ARADAN!

Tecrübeli bir gazeteci olan Cüneyt Özdemir ise kendisine ait Youtube kanalı üzerinden, Peker'in "non-gazeteci" olmasına rağmen bu bilgilere nasıl eriştiğini sorgulayan bir yayın yaptı.

Özdemir, Peker'in yaptığı 'gazetecilik' faaliyetiyle ilgili, "Şu anda Türkiye'ye giremeyen Sedat Peker Türkiye'de yaşanmış olayları anlatıyor... Mesela bir iddiası var; Beykoz Konakları'nda Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün evinde Tolga Ağar'ın da katıldığı bir tehdit ve silah ateşleme olayından bahsediyor. Böyle bir olay var mı, böyle bir olay aslında internete düşmüş." yorumunda bulundu.

Cüneyt Özdemir'in dikkat çektiği, gözden kaçan önemli bir detay ise olayın medya boyutu ile ilgiliydi... Özdemir konuyu enine boyuna masaya yatırdığı Youtube yayınında Ertuğrul Özkök'e özel bir parantez açtı.

Ünlü gazeteci, Peker'in anlattıklarından yola çıkarak, yaşanan gelişmelerle ilgili şaşkınlığını şu sözlerle aktardı; 


"Fakat Beykoz Konakları'nı bilmeyenler olabilir, Türkiye'nin en elit konakları nerededir, deseniz; en elit isimlerin oturduğu, pahalı, korunaklı, etrafında güvenliklerin olduğu bir yerden bahsediyoruz...

Yani mesela Ertuğrul Özkök bunu duymamış mı! Ben şaşırdım! Ertuğrul Özkök orada oturuyor! Şimdi "Upper Cihangir'de ne oluyor" anlatıyor da komşuda ne oluyor bugüne kadar hiçbir şey duymadık. Sedat Peker diyor ki orada o vardı, bu vardı, şu vardı!"


O HABER İLK KEZ SUPERHABER'DE ÖZEL HABER OLARAK YAYINLADI...

Diğer yandan, Cüneyt Özdemir'in "internete düşmüş" diyerek bahsettiği o haberi ilk olarak SuperHaber "özel haber" olarak 18 Nisan 2020 gecesi okurlarına duyurmuştu.

SuperHaber'e ulaşan o bilginin, Beykoz Konakları'nda ikamet etmesine rağmen Özkök'e nedense "ulaşmamış" olması Özkök'ün medya sicili açısından dikkat çeken bir not olarak kayıtlara geçti.

Ertuğrul Özkök komşusunda patlayan silahları nasıl duymaz! ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Sedat Peker beykoz konakları emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.