Ertuğrul Gazi, doğal gaz ihtiyacının yüzde 10'undan fazlasını karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türk bayrağı çekilen ilk FSRU gemisi Ertuğrul Gazi'nin bilgilerini sosyal medyadan paylaştı. Bakanlığın açıklamasına göre; Ertuğrul Gazi'nin, Türkiye yıllık ihtiyacının yüzde 10'undan fazlasını sisteme vereceği belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türk bayrağı çekilen ilk FSRU gemisi Ertuğrul Gazi ile ilgili bilgiler paylaştı. Ertuğrul Gazi gemisinin, Türkiye yıllık ihtiyacının yüzde 10'undan fazlasını sisteme vereceği açıklandı.

Ertuğrul Gazi, doğal gaz ihtiyacının yüzde 10'undan fazlasını karşılayacak

Bakanlığın Twitter üzerinden yapılan, "Sıvılaştırılmış gazı depolar. Tekrar gaz haline dönüştürür. Türkiye'ye enerji verir." notlu paylaşımda Ertuğrul Gazi gemisi ile ilgili şu bilgilere de yer verildi:

- Doğal gaz depolama kapasitesi 110 milyon metreküp.
- Günlük gazlaştırma kapasitesi 28 milyon metreküp.
- Yıllık gazlaştırma kapasitesi 7 milyar metreküp.

Ertuğrul Gazi, doğal gaz ihtiyacının yüzde 10'undan fazlasını karşılayacak ile ilgili etiketler Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ertuğrul gazi FSRU gemisi doğal gaz ihtiyacı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.