Ertem Şener'den yayıncılık rezaleti! Var Odası'nda Emre Bol'dan ‘Go Lan Pereira’ etiketi...

TV100 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Var Odası programında fanatik Fenerbahçeli amigo-yorumcu Emre Bol'un ‘Go Lan Pereira’ etiketine sosyal medyada büyük tepkiler geldi.

Daha öncesinde Beyaz TV programında yayın alan ve rezil yayınlara imzasını atan Ertem Şener bu geleneğine TV100 kanalında yayınlanan Var Odası programında da devam ediyor. Sadece reyting uğruna Pazar akşamında Beşiktaş ile oynadığı derbi maçta 2-2 berabere kalan fanatik Fenerbahçeli amigo-yorumcu Emre Bol'un ‘Go Lan Pereira’ etiketi bazı taraftarlardan tepkiler aldı.

Üstüne bu etikete seyircilerinde destek vermeye devam edilmesi rezilliğin bir başka tarafı oldu. TV100 kanalında yayınlanan Var Odası programındaki bu rezalet Türk spor yorumculuğunda kara bir gecenin altına imzasını atmış oldu.

Emre Bol yayında Pereira için “Biz bu adama kötü teknik direktör dedik, iyi hoca değil dedik. Yeri geldi çapsız dedim. Bu adamla olmaz dedik. Biraz daha destek olalım dedik. Fakat bu adamla bu iş olmaz. Galatasaray galibiyeti seni aldattı Ali Bey. Bak Fenerbahçe şampiyonluktan her geçen gün biraz daha uzaklaşıyor. Herkes görüyor da bunu, futboldan ortalama anlayan bir adam bile üç aşağı beş yukarı futbol seyircisi bile bunu anlıyor, sen nasıl bunu anlamadın Ali Bey” diyerek öfkesini kustu.

Ertem Şener'den yayıncılık rezaleti! Var Odası'nda Emre Bol'dan ‘Go Lan Pereira’ etiketi... ile ilgili etiketler Ertem Şener TV100 Fenerbahçe emre bol pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.