Ertekin Dinçay kimdir? Neden öldü? Lakabı nedir?

Ertekin Dinçay kimdir? Renkli siması ile dikkat çeken Ertekin Dinçay 92 yaşında hayatını kaybetti. Dinçay aynı zamanda Hıncal Uluç ve Rahmi Koç'un yakın dostudur. Dinçay'ın yaşamı araştırılmaya başlandı. Peki Ertekin Dinçay kimdir? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Ertekin Dinçay kimdir? Bir dönem Paris'te yaşayan Ortaköy'ün renkli siması Ertekin Dinçay yaşamını yitirdi. Dinçay 92 yaşında dünyaya gözlerini yumdu. Peki Ertekin Dinçay neden öldü? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ertekin Dinçay kimdir? Neden öldü? Lakabı nedir?

Hıncal Uluç ve Rahmi Koç'un yakın dostu, Ortaköy'ün renkli siması olan Ertekin Dinçay yaşamını kaybetti. Türkiye'nin "Bay Şapka" olarak tanıdığı Dinçay ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

ERTEKİN DİNÇAY KİMDİR?

Ertekin Dinçay İstanbul'da 1927 yılında dünyaya geldi. Tekstil sektöründe çalıştıktan sonra Dinçay Ortaköy'de bir kafe açtı. Bay Şapka olarak tanınan Dinçay Paris'te yaşadığı dönem Yves Saint Laurent’ın vitrinlerini tasarladı.

Ertekin Dinçay kimdir? Neden öldü? Lakabı nedir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.