Ertaç Özbir'den değerlendirme: Trabzonspor karşısında kazandığımız için mutluyuz

Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 6. hafta maçında Adana Demirspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Büyük bir çekişme içinde geçen mücadelede gülen taraf 3-2'lik skorla ev sahibi ekip oldu. Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golleri Rodrigues, Ndiaye ve Samet kaydetti. Trabzonspor'un golleri Bakasetas ve Umut Bozok'tan geldi. Adana Demirspor’un kalecisi Ertaç Özbir, Trabzonspor karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından Ertaç Özbir İhlas Haber Ajansı’na konuştu. Kaleci Özbir maçın zor olduğunu belirterek, "Trabzonspor geçen sene bu ligin şampiyonuydu. Bu sene biraz sıkıntılı başladılar. Bizim buraya da yorgun geldiler. Bizde bu fırsatı 3 puanla değerlendirdik. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi son dakikaya kadar desteklediler" ifadelerini kullandı.

Ertaç Özbir'den değerlendirme: Trabzonspor karşısında kazandığımız için mutluyuz

Ertaç Özbir'den değerlendirme: Trabzonspor karşısında kazandığımız için mutluyuz ile ilgili etiketler Adana Demirspor Trabzonspor Ertaç Özbir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.