Ersun Yanal'a eleştiriler artıyor!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon tarihin en kötü sezonlarından birisini geride bıraktı. Taraftarların yoğun ısrarı ile göreve getirilen Ersun Yanal, sarı-lacivertlilerin bu sezon gösterdiği performansla da istenileni verememesi üzerine eleştirilerin hedefi haline geldi.

Geçtiğimiz sezon gelen başarısızlıkların ardından bu sezona önemli yatırımlarla giren Fenerbahçe, 12. haftada 6. puan kaybını Malatya'da yaşadı.

Şampiyonluğun ‘olmazsa olmaz' görüldüğü dönemde istikrar sorununu, sezonun üçte biri bitmişken çözemeyen Ersun Yanal'a yönelik eleştiriler arttı.

İşte Yanal'ı hedef tahtasına oturtan sebepler:

KULÜBEDEN YETERİ KADAR FAYDALANAMADI

12. hafta geride kalırken Fenerbahçe, kulübeden gelip gol atan tek oyuncu Ferdi Kadıoğlu. Malatya maçında da Zajc, Deniz ve Ferdi gibi oyuncular kulübeden çıkamadı; Rodrigues son 20 dakika şans bulabildi.

Ersun Yanal'a eleştiriler artıyor!

DEPLASMANDA BAŞKA EVİNDE BAŞKA

Ersun Yanal, iç saha-dış saha dengesini sağlayamadı. Takımı, Kadıköy'de maç başına 2.66 gol ortalaması yakaladı. Bu rakam deplasmanda sadece 0.86. Yanal'ın takımı son 15 deplasmanda 4 galibiyet gördü.

TAKIM GÜVEN VERMİYOR

Yanal’ın takımı, savunma yönü güçlü 9 oyuncuyla çıktığı Malatya sınavında bile net gol pozisyonları verdi. Bireysel hata kaynaklı sorunlar çözülemedi; 12 golün 8'i bu şekilde yendi. Gol yenilmeyen maç sayısı 3.

Ersun Yanal'a eleştiriler artıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Malatya Ersun Yanal Kadıköy Zajc
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.