Ersun Yanal görüşme odasına... Antalyaspor'da kritik teknik direktör toplantısı

Antalyaspor'da yönetim kurulu, alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Ersun Yanal ile görüşme kararı aldı. Toplantıda Ersun Yanal ile ayrılık görüşmesi yapılacak. Kırmızı-Beyazlılar Süper Lig'de 8 maçta 8 puanla başlamıştı...

Süper Lig'e 8 haftada 2 galibiyet ve 8 puanla başlayan Antalyaspor'de teknik direktör Ersun Yanal ile yol ayrımına gelindi. Son maçında evinde Adana Demirspor'a 1-2 mağlup olan Akdeniz ekibinde tecrübeli çalıştırıcı ile toplantı kararı alındı.

DHA'nın haberine göre; Antalyaspor'da yönetim kurulu Yanal ile görüşme yapacak. Bugün Ersun Yanal ile kulüp yöneticilerinin yolların ayrılması noktasında toplantı yapacağı öğrenildi. Bu toplantıdan sonra Ersun Yanal'ın da görüşü alınarak, yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrası kararın açıklanması bekleniyor.

Kırmızı-Beyazlı takımın başına geçen sezon kasımayında geçen ve 3 yıllık sözleşmeye imza atan Yanal, uzun vadeli hedefler için gelmişti. Antalyaspor'un başında 46 maça çıkan 59 yaşındaki teknik adamın göreve devam edip etmeyeceği merak konusu...

SİVASPOR MAÇINA KİM ÇIKACAK?

Ersun Yanal, cuma günkü Adana Demirspor yenilgisi sonrası basın toplantısında şunları söylemişti:

"Rakibi her yerde tuttuk. İstediğimiz gibi hücum yaptık. Ama sürpriz bir gol, tartışılan, tartışılacak olan, anlamlandıramadığımız, anlam veremediğimiz bir gol. Bu bizi disiplinden uzaklaştırdı ve bir süre dağınıklığı toplamak için fazlasıyla mücadele ettik. Oyuncu atılabilirdi. Futbol dışında oyunun dengesini toparlamak ve geri dönmek için fazlasıyla mücadele ettiğimizi düşünüyorum."

"Oyuna geri döndük ve iyi oynamaya başladık. Gol kaçırdık, rakibe üstünlük kurduk. Bu üstünlükte oyunun bir bölümünde iki oyuncunun kavgası ve tartışması çıktı. Kazandığımız disiplini o an geri iade ettiğimiz düşünüyorum. Maalesef futbolun artılarını burada konuşmak mümkün olmuyor. Yine bugün futbolun önüne geçen birtakım hadiseler meydana geliyor. Bunları nasıl toparlayacağız, nasıl düzelteceğiz? Yetenek seçiminde hata yapmayacağız. Yetenek seçimlerinde torpil yapmayacağız. Yetenek seçeneklerinde maalesef yaptığımız hatalar sadece bize değil, Türk futboluna pahalıya mal oluyor. Kazanabileceğimiz bir maçtı, kaybettik. Onun için çok üzüldük.”

Ersun Yanal görüşme odasına... Antalyaspor'da kritik teknik direktör toplantısı ile ilgili etiketler Ersun Yanal Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.