Ersun Yanal: Futbol hayata güzel örnekler sunan bir iş

Ersun Yanal: "Futbolda her maçın ayrı bir senaryosu var. Bu akşam mağlup olmamalıydık. İyi bir duruş sergilemeliydik. Böyle futbol oynayacağımızı söylemek istemiyorum. Hep böyle olmayacak. Daha pozitifini bazen oynuyoruz ve oynamaya çalışıyoruz da... Futbol hayata güzel örnekler sunan bir iş..."

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, oynattığı defansif futbolu şu sözlerle açıkladı:

"Özgüven önemli. Futbolun hücum ve savunma kısmını birlikte oynamak daha da önemli. Ama bazen özgüveni geri kazanmak için tek taraflı oynamak gerekebilir. 2021'e girdik, iyi bir başlangıç olsun, oyuna ve plana sadık bir takım oluşturmak en büyük arzum. Futbolda her maçın ayrı bir senaryosu var. Bu akşam mağlup olmamalıydık. İyi bir duruş sergilemeliydik. Böyle futbol oynayacağımızı söylemek istemiyorum. Hep böyle olmayacak. Daha pozitifini bazen oynuyoruz ve oynamaya çalışıyoruz da...Futbol oynamaya çalışan bir ekibe karşı gol atmaya yönelik plan da yaptık, başarılı olamadık. Futbol hayata güzel örnekler sunan bir iş..."

 

Ersun Yanal: Futbol hayata güzel örnekler sunan bir iş ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.