Ersun Yanal: Defans yapmadık, kazanmaya oynadık

Takımını defansif oynatmakla eleştirilen Ersun Yanal: "Her maçın kendisine göre senaryosu var. Bazen top sizde olur bazen topu rakibe verirsiniz, bazen kafa kafaya, bazen ayak ayağa oynarsınız. Biz bugün yenmeye oynadık, nasıl oynadığınız önemli değil. Uzun süredir deplasmanda kazanamıyorduk, oyuncularımı tebrik ediyorum."

Süper Lig'in 18. haftasında Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Antalyaspor, sezonun ilk dış saha galibiyetini elde etti. Son 3 haftada 7 puan toplayarak, iç sahadaki 6-0'lık Hatay hezimetini unutturan Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Ersun Yanal, maçın ardından şunları söyledi:

"Her maçın kendisine göre senaryosu var. Bazen top sizde olur bazen topu rakibe verirsiniz, bazen kafa kafaya, bazen ayak ayağa oynarsınız. Biz bugün yenmeye oynadık, nasıl oynadığınız önemli değil. Uzun süredir deplasmanda kazanamıyorduk, oyuncularımı tebrik ediyorum.

Akdeniz ekibi Yanal yönetiminde çıktığı 8 maçta 15 puan toplarken sadece 2 maç kaybetti.

Ersun Yanal: Defans yapmadık, kazanmaya oynadık

DOĞUKAN'IN DUYGUSAL MAÇI

Bülent Korkmaz döneminde yavaş yavaş forma şansı bulan 21 yaşındaki Doğukan Sinik, oyuna 2. yarıda girip galibiyet golünü atmıştı. Kısa süre önce babasını kaybeden genç orta saha oyuncusu, maç sonrası "Gol atanın galip geleceği bir maçtı. İlk Süper Lig golümü attım. Benim için özel bir gündü. Maçla ilgili zerre konuşmak istemiyorum açıkçası. Bugünü bekliyordum. Takımın galibiyet golünü attım, çok mutluyum. Bu golü yitirdiğim babama armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Göztepe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu ise üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle taraftarlardan ve camiadan özür diledi: "Resmen orta sahayı geçmediler. Biz burada ne kadar konuşsak da adamlar 3 puanı aldı. Biz futbolcular işin bilincindeyiz. Bu durumdan çıkacak olanlar biziz. Taraftarımız merak etmesin. Mağlubiyet için özür dileriz."

90 DAKİKA DEFANS YAPTILAR

Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan maçı şu sözlerle değerlendirdi. "Rakibimiz birinci bölgede bekleyerek etkili olmaya çalışan bir takım. Rakibimize ilk yarıda fazla pozisyon vermedik ancak topa sahip olmamıza rağmen fazla pozisyon da üretemedik. İlk yarının son dakikasında oluşan karambolde gol bulamamamız maçın kırılma anı oldu. Katı defansı aşmakta sorun yaşadık, elimizden geleni yaptık. Gol atabileceğimiz pozisyondan sonra kalemizde gol gördük. 3 puan almak istiyorduk, sonuçtan üzgünüz."

Ersun Yanal: Defans yapmadık, kazanmaya oynadık ile ilgili etiketler Ersun Yanal Antalyaspor Göztepe Soner Aydoğdu doğukan sinik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.