Ersun Yanal: Biz güzel bir hikaye yazıyoruz

Ersun Yanal: "Biz güzel bir hikaye yazıyoruz. Zor koşulları büyük bir avantaja çevirdik. 21 yıl sonra finale kaldı Antalyaspor... 15 maçlık yenilmezlik serisi vardı. Bunu oyuncular başardı. Rakibimiz Beşiktaş, iki takım da hak etti. Biz gol yemeden buraya geldik. Hayırlısı..."

Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akdeniz ekibinin başında da Türkiye Kupası zaferi yaşamak istiyor. Kırmızı-Beyazlılar'ı gol yemeden finale taşıyan tecrübeli çalıştırıcı, başarının mimarı olarak futbolcularını işaret etti.

Yanal, Aytemiz Alanyaspor'u yarı finalde 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından "Biz güzel bir hikaye yazıyoruz. Zor koşulları büyük bir avantaja çevirdik. 21 yıl sonra finale kaldı Antalyaspor... 15 maçlık yenilmezlik serisi vardı. Bunu oyuncular başardı. Rakibimiz Beşiktaş, iki takım da hak etti. Biz gol yemeden buraya geldik. Hayırlısı..." dedi.

Ersun Yanal: Biz güzel bir hikaye yazıyoruz

EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

Antalyaspor orta sahasının beyni Nuri Şahin ise kariyerinin sonlarına doğru bir Kupa daha kaldırmak istediğini söyledi. Real Madrid ve Borussia Dortmund formaları giyen kariyerli isim,  "Gol yemeden finale kadar geldik. Emeğimizin karşılığını almak beni çok mutlu etti. Hatayspor maçından sonra bir değişime gittik. Kupa'yla beraber 15 maç yenilmedik. Hafta sonu bir tokat yedik ve kendimize geldik. İnşallah kariyerimin sonuna doğra Kupa'yla taçlanır" dedi.

Akdeniz ekibinin Alman yıldızı Lukas Podolski ise şunları söyledi: "Hafta sonu aynı takımdan 4 yemiştik. Takım ruhunu geri getirdik. Bunu başarmak önemli... Her şeyini sahada veren bir Antalyaspor vardı. Henüz bir şey kazanmadık. Bir 90 dakika daha var önümüzde. Kazanacak çok maç var..."

Ersun Yanal: Biz güzel bir hikaye yazıyoruz ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal Nuri Şahin Lukas Podolski
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.