Ersun Yanal: Güçlü bir Antalyaspor yaratmak istiyoruz

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Genç oyuncu kazanma yöntemleri uygulayacak ve bunu sürekli hale getirebilecek bir Antalyaspor hedefimiz var. Ligde kalıcı bir sıralamanın içinde olabilecek, bunu her geçen gün yukarıya taşıyacak, güçlü bir Antalyaspor yaratmak ve Avrupa'da temsil etmek en büyük hedefimizdir" dedi.

Antalyaspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. Antalya Stadyumu'nda gerçekleştirilen törende Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de yar aldı. Törende Yanal'ın Akdeniz ekibiyle 3.5 yıllığına anlaştığı açıklandı.

Ersun Yanal: Güçlü bir Antalyaspor yaratmak istiyoruz

Ersun Yanal şunları söyledi: "Türkiye'deki kulüplerin durumu ortada. Kulüplerin hepsi borç içerisinde ve bunu yönetme kabiliyetini yitirmiş durumda. Kulübün yönetilme şeklinin kendi markasıyla birleştirmiş yatırımcıyla beraberiz. Bize düşen bunu, vadesini, planını, programını doğru yapmak. Özellikle Türkiye'deki kulüplerin üzerinde durması gereken genç oyuncu yetiştirilmesi, beraberinde sürdürülebilir başarıyı kalıcı hale getirmek. Bunu yaparken üreten, değerlerini dünya futboluna kazandıran bir vizyonla buluştuk. Antalya bu konuda en önemli yerlerden biri. Antalya organizasyonları, tesisleriyle dünyanın futbol cazibe merkezi. Bunun doğru kullanıldığında Antalyaspor'un başarısının artacağına inanıyorum."

AVRUPAi ŞEHRE AVRUPA TAKIMI YAKIŞIR

"Süreci doğru yönetmeye ve skorlarla barışık yürümeye gerek var. Bu hedeflerde başarılı olacağımıza inandığımız için burada buluştuk. Daha önceki bütün kariyerimde önem verdiğim en önemli şeylerden bir tanesi takımların genç oyuncuları kazanmasıydı. Bugün ilk heyecan Antalyaspor'un bu yatırımı yapması oldu. Alt yapıda değer verdiğim çalışma arkadaşlarım var. Genç oyuncu kazanma yöntemleri uygulayacak ve bunu sürekli hale getirebilecek bir Antalyaspor hedefimiz var. Ligde kalıcı bir sıralamanın içinde olabilecek, bunu her geçen gün yukarıya taşıyacak, güçlü bir Antalyaspor yaratmak ve Avrupa'da temsil etmek en büyük hedefimizdir." 

Ersun Yanal: Güçlü bir Antalyaspor yaratmak istiyoruz ile ilgili etiketler Ersun Yanal Antalyaspor ali şafak öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.