Antalyaspor Ersun Yanal'la şampiyonluğa oynamak istiyor

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Ersun Yanal ile 3,5 yıllık anlaşma imzaladık. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda şampiyonluğa oynayacak Antalyaspor yaratmak" dedi.

Fraport TAV Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal ile 3,5 yıllığına sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik adam bugün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Yanal ile uzun vadeli plan yaptıklarını belirten Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Gençler ve tecrübeli oyuncuların bir arada oynayacağı başarılı bir takım olacağız. Antalyaspor'un geleceği genç oyuncularla uzun yıllar Türkiye ligini domine ederek, önümüzdeki yıllar şampiyonluğa oynayacak takım yaratmak istiyoruz. Ersun hocanın da gelmesindeki tek nedenimiz bu. Ersun hocanın düşünceleri de bizim projelerimizle örtüştüğü için geldi. Kısa vadeli programımız yok. Uzun vadeli plan yapıyoruz. Hem taraftarımız hem Türkiye altyapıya önem veren Antalyaspor görecek" diye konuştu.

Sezona Tamer Tuna'yla giren Akdeniz ekibi başarılı çalıştırıcıyla 6. haftada yollarını ayırmıştı. Yanal'ın ilk sınavı iç sahada lider Aytemiz Alanyaspor'a karşı...

Antalyaspor Ersun Yanal'la şampiyonluğa oynamak istiyor

Antalyaspor Ersun Yanal'la şampiyonluğa oynamak istiyor ile ilgili etiketler Antalyaspor Ersun Yanal
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.